semahos
18 Kasım 2008 tarihinde eklendi
bu film insanın içindeki gizli kalmış müzik tutkusunu canlandıran son derece hoş bir film. yetimhanede büyüyen bir çocuğun anne ve babasına olan özlemi... onları bağlayan bir tutku... evan taylorun yeni ünlü ismi ile august rushın yapması gereken tek şey müziği takip etmek ve bulunmayı beklemek...
Bazı filmler gerçekten etkilidr.Bir hikaye anlatır ve sizi yakalar.İmkansız aşkı,başına gelmedik kalmayan bir insanı,duygu yüklü hayatı veya mucize denebilecek bir hikayeyi.Bu film bütün hepsini yapmak için uğraşmış.Bir filmde hem bir gecelik aşk ve sabahında birbirinden kopmak,gerisinde arabesk hikayelerdeki gibi yetimhaneler,sokaklara düşmek,sonra tesadufler zinciri falan filan.O kadar çok zorlanmışkı hepsini bir arada tutup etkileyici bir şeyler yapalım diye ancak bu kadar olur.Bu filmi çok seven kişiler var biliyorum ama ben hiç haz alamdım.Zorla bana duygusal ol,aşkı hisset yok hüzünlen diyen filmler çok antipatik geliyor.Bu film bile bile lades gibi bir şey.Müzik kısmı iyiydi.Onun dışında,beğendigimi söyleyemem.Hüzünlenip ay biraz gözlerimiz dolsa,içindede aşk olsa diye bekleyenler izlesin.Tam onlara göre:)
müzikal bir film nerdeyse konuşma yok gibi. bütün film, müzik eşliğinde işlenmiş. çok güzel olmuş. sadece filmde gözüme çarpan iki sevgilinin ilişkileri keşke bu kadar kısa geçilmeseydi. tek bir gün geçir, sonra yıllarca unutma. çok abartılı ama sonuçta masalsı. tavsiye ederim özelliklede müzikle uğraşanlara. 10/8.
Filmin kaliteli bir film olduğunu duymuştum ve izlemek istediklerim arasındaydı.Şans eseri bir gün elime geçti ve izledim ama benim için hayal kırıklığı oldu.Kaliteli çekilmiş çok güzel oynanmış ama eski türk filminden bozma bir film.Öyle ki bazı yerlerde size baba diyebilir miyim diyecek sandım çocuk.İzlemeyin demem kötü film değil ama çok da akla mantığa uygun kaliteli bir film beklemeyin 6/10
ya lütfen bu film o kadarda söylendiği kadar güzel duygusal ve melodram değil.... filmin tek güzel tarafı müzikleri kurgu ve senaryo cok basit gerçekten. filmi izlerken küçük çocuğu sezerciğe anneyi hülya koçyiğite babayı ediz huna ve robin williamsıda erol taşa benzettim. izleyin bana hak vereceksinizzz. bence haftanın basitiii
müzikal bi filmdi biraz herşey masal gibi gelişio pek inandırcı değil jonathanı(çocun babası) filmde daha fazla görmek isterdim açıkçası..fredie zehir gibi bi oyuncu olcak belli
arkadaşlar merhaba...kolay kolay bu tarz fılmler cıkmıyor...mutlaka ızleyın...muzıge kapılıp 10 yas genclestıgımı hıssettım..tek kelımeyle muthiş...keşke bıraz daha uzun surseydı...doyamadım...olaganustu...oyunculuk olsun ..muzıkler konusu..ozellıklede 3 kişilik aılenın bıraraya getırılışı kader varya yok boyle bırseyya...harıkayadı..
müzikler bi harika falan ama jonathan çok yakışıklı yafilme öle bi hava vermişki. seside çok güzel bayıldım resmen.şarkıcı olsymış kızlar bayılırmış yani..ama filmde oliver twist havası hakim.jonathan daha çok olsydı daha ii olurdu.bu arada sabah kıza sarılrken uyudukları sahnede çok tatlı