Bence abartılı bir notu var.Rahatlıkla yönetmenin bir çuval inciri mahvettiğini söyleyebilirim.Harika bir çağdaş masal ortaya çıkarabilecekken vasat bir seyirlik sunmuş bize..
Müziği seviyorsanız hoşunuza gidecek bir film.. R.Williamsın müthiş oyun katkısı ile şekillenmiş, müzikleriyle sizi başka diyarlara götürecek idare eder bir film..Hikayesi güzel olsa da filmin sonuna inamayanlardanım ..10/7..
Otobüste izledim ve begendim.Müzikle ilgilenen biri olarak o kadar güzel sahneler vardı ki tüylerim diken diken oldu.Sonu ve filmde bazı geçiş yerlerinde sorun olsa da kesinlikle izlemenizi öneririm.7.5/10
Müzikler ve filmin akışı çok güzel olmasına rağmen sanki biraz fazla fantastik olmuş. Neredeyse imkansız çalış teknikleri ve tesadüfler filmin eksi yönleriydi ama genel anlamda etkileyici ve akıcı bir film.
çocuğun yeteneği biraz abartılı olmasına karşın filmi bütün olarak ele aldığımızda müziğin sadece hobi değil hayatın parçası olan bir sanat olduğunu vurgulayan hoş bir film..