Kalbini Dinle
4,3

Yunus Taşdemir
Yunus Taşdemir

31 Aralık 2011 tarihinde eklendi
izlerken bir kere keşke şöyle olmasaydı dediğim sahne yok. kesinlikle müthiş bir yapıt çıkmış .
korcane
korcane

16 Mart 2008 tarihinde eklendi
10/10 OlaGanüstu bir film yeni izledim hala kendime gelebilmiş degılım gercekten müziği aşkı dramı romantizmi seven herkesin bu filmi seyretmesi gerekıor bazı filmler vardır az duyulur cok reklamı olmaz aniden cıkar ortaya ama sizi kalbinizden vurur işte bu oyle bir film ---'notebook'un romantizmini +'amadeus' daki müzik dehalığını ,müziğin ruhunu +'billy elliot' daki hırs ve azmi alın 'keri russel 'ın guzelliğini+'robin williams' ın super yerde cıkıp super oyunculuğunu ekleyin işte size ınanın bana bu başyapıt cıkacakdır..bu filmi seyredin seyrettirin ..10/10
üsstad
üsstad

28 Aralık 2010 tarihinde eklendi
süper - harukulade. august rush rolündeki çocuk çok iyi. senaryo güzel. yönetmen güzel. şarkılar güzel. çok içten ve sıcak film.
Ayse K
Ayse K

26 Temmuz 2008 tarihinde eklendi
Harika bir filmdi bence. Öyle anne babadan tabiiki müzik dahisi bir çocuk çıkar. 10/10
ilsalaron
ilsalaron

3 Mart 2008 tarihinde eklendi
Harikulade bir film tek kelimeyle ve her yönüyle Harikulade. Muhakkak seyredilmesi ve dersler çıkarılması gereken bir film. Müziğin her yönüyle ne kadar evrensel olduğunu, sadece müziğin değil ritmin bile ne denli etkili olduğunu anlatan, her yönüyle duygusal ve sizin tüylerinizin ürpereceği bir yapım. Aşk, Sevgi, Ölüm, Doğum, Nefret, Üzüntü, Sevinç, vs. bunların hepsini aslında müziğin sesi bize sunuyor. Kesinlikle kaçırmayın. Freedie Highmore müthiş.
Selcuk Genc
Selcuk Genc

6 Mart 2008 tarihinde eklendi
’’duyabiliyormusunuz? müzik her yerde , tek yapmanız gereken dinlemek...’’tek kelimeyle muhteşem bir filmdi august rush ; adeta müziği benliğinizde yaşatan ve saatlerin nasıl geçtiğini bile hissettirmeyen bir yolculuğa çıkarıyor sizi.çok büyük bir keyifle izledim.kaçırmayın..
Sdk-JK
Sdk-JK

3 Temmuz 2008 tarihinde eklendi
Tek kelimeyle mükemmel bir film. İzlerken ayaklarınız yerden kesiliyor. Mükemmel duygular içinde kalıyorsunuz.Ayrıca filmin müzikleri beni mest etti...Her yaşa hitap ediyor. Ailece eğlenerek izleyebilirsiniz. Kesinlikle arşivinize de eklenecek bir film.10/10
incimburcum
incimburcum

7 Ağustos 2008 tarihinde eklendi
ilk defa bir filmi izledikten sonra kendimi çok iyi hissettim ve herkesin seyretmesi gerektiğini düşünüyorum inanın pişman olmazsınız
enesnail
enesnail

27 Mart 2008 tarihinde eklendi
müzikleriyle olsun senaryosuyla olsun etkileyici bir film. run august run sahnesinde forest gump’ı hatırladım bir an için. ufak zenci kızda da iyi ses varmış ya hasta kaldım sesine. sonunu tahmin ediyorsunuz ama filmin sonu o kadar güzel olmuş ki tek kelime bile edemiyorsunuz. arkadaşların yorumlarına bakıp izledim pişman olmadım. mutlaka izleyin derim.
semaaksoy1984
semaaksoy1984

24 Ağustos 2008 tarihinde eklendi
Şimdiye kadar seyrettiğim en güzel müzikal film...10/10 veriyorum...Fazla söze ne hacet...Seyredin hak vereceksiniz...
filmkolik69
filmkolik69

15 Aralık 2010 tarihinde eklendi
izlediğim en iyi,müzik ile senaryonun harmanlandığı kaliteli filmlerden birisi.Her türden film izlerim ve içinde müzikde varsa diyenlerin kesinlikle kaçırmaması gereken bir film.Masalsı anlatımın vè iyi oyunculukların sonucunda film keşke bitmeseydi dedim.10/10
tugcecalica
tugcecalica

16 Haziran 2008 tarihinde eklendi
harika bi filmdi..filmde kullanılan müzikler..oyunculuk..

The music is all around us all you have to do is..Listen
serifedonmez2004
serifedonmez2004

25 Temmuz 2008 tarihinde eklendi
Bu bir mucize!!!

Kesinlikle öyle. Müthiş bir film... Herşeyiyle birbirine uymlu aengin nerdeyse hiç kaybolmadığı insanın içini ısıtan olağanüstü bir yapım. 10...
neslihansaglam82
neslihansaglam82

13 Temmuz 2008 tarihinde eklendi
mükemmel bir film.. müziği hayatının merkezi kabul etmiş herkese tavsiye ederim.. izlerken filmin akışına kapılıp çok güzel yerlere gideceksiniz...
suzyanna
suzyanna

21 Nisan 2008 tarihinde eklendi
Uzun zamandır izledikten sonra sinemadan keyifle ve iyi birşey seyretmenin verdiği zevkle çıkmama neden olan nadir filmlerden biri.Oyuncular rollerine öyle güzel uymuş ki,hele de ufaklık,görülmeye değer.Sıcak ve birazda masalsı bi film için... mutlaka izleyin.