Korkuyorum Anne

adofina
adofina

19 Ağustos 2006 tarihinde eklendi
film şuana kadar izledigim türk filmlerinden çok farklı geldi,bazen çok güldüm ve hüzünlendim,ali düşenkalkarın oyunculugu çok iyiydi,bu film üzerine okudugum bir yerde söyle bişey söylenilmişti,fransanın amelie si varsa bizimde korkuyorum anne'miz var gerçektende amelie gibi sıcak ve insana güzel vakit geçirtecek bir film.
erdiizbul
erdiizbul

12 Ekim 2007 tarihinde eklendi
fılm cok hostu fılm bıttıkten sonra dusundum baya ıyı dı ama yaa
yazarkafa
yazarkafa

22 Mart 2006 tarihinde eklendi
Reha erdem gerçeten Türkiye standartlarına göre çok iyi bir yönetmen. Sade ve etkileyici...
İddiasız yapılmış ama etkisiyle iddialı bir yapım.
kanaterinc
kanaterinc

6 Mayıs 2007 tarihinde eklendi
filmin bitmesini bekleyene kadar nefes al, nefes ver dedim kendi kendime..aynı ve basit şeylerin bu kadar tekrar edilmesi, bazı espirilerin anlamamız(?) için sanırım dört beş defa arka arkaya söylenmesi, filmin girişindeki başarılı bölüme rağmen devamında bu kadar hayalkırıklığı yaratması, oyuncuların ses tonlarının bile rahatsız edici olması benim için bu filmi kötü yapanlardan...2 saatlik bir cehennem gibi. bu kadar beğenillmesini ve bu kadar ödül almasını bütün film boyunca anlamaya çalıştım.
chichico
chichico

23 Ocak 2009 tarihinde eklendi
hayatımda izlediğim en korkunç filmlerden biri.. bu film nası böyle bir puan almış çok enterasan doğrusu..aslında film bile denmez buna saçmalık sadece..
gurayyalilar
gurayyalilar

13 Ekim 2008 tarihinde eklendi
bu filme güzel diyenler acaba hayatlarında hiç film izlememişmidir diye düşünüyor.Seneryo berbat,oyuncular kötü,çekim berbat,sürükleyicilik hiç yok 10 üzerinden 3
starpink
starpink

22 Eylül 2006 tarihinde eklendi
çoook güzel sımsıcak samimi insanı sarıp sarmalıyor ellerine sağlık
hoyuk
hoyuk

1 Mart 2007 tarihinde eklendi
piyasadakı pek çok aptal filmin yerine gönul rahatlığıyla izlenebilecek sıcak bi film
ebrustr
ebrustr

4 Nisan 2007 tarihinde eklendi
film diye buna derim ben...tek kelimeyle harika...filmdeki insanlar nasilda sicak gulumsuyorlar..genis bir kadro var filmde ve butun oyucular hakkini veriyorlar rollerinin..ayrica seneryo oyle guzel yazilmis ve yonetilmiski filmin icine giriveriyorsunuz..goruntulerde harika..bir fotograf sergisi geziyormus gibi oldum....8,5/10
onder10
onder10

20 Haziran 2007 tarihinde eklendi
müziklerin filmle uyuşmaması dışında oldukça içten,sevecen,uzun bir film....
paperboy
paperboy

4 Mart 2007 tarihinde eklendi
sıcaklık içinde sarıp izleyiciyi tatlı dakikalar yaşatan,sanki izlerken onlar yaşıyormuşçasına izlenimi veren güzel bir film...
mehmeterece
mehmeterece

12 Mart 2007 tarihinde eklendi
çok sıcak ve gerçekten komik bir film ilk defa bir reha erdem filmi izledim herkese tavsiye ederim.
karakterler süperrr
alisancansever
alisancansever

3 Şubat 2008 tarihinde eklendi
gayet sıcak bir film. konu akışı da oyunculuklar da gayet başarılı. türk sinemasının bu tarzda filmlere ihtiyacı var. ne sıkıcı sanat filmlerimize ne de ne anlatacağını bilmeyen bazı vizyon filmlerimize benziyor. son yıllardaki düzgün türk yapımlarından bir tanesi.
ncinarli
ncinarli

14 Nisan 2007 tarihinde eklendi
Filme haksızlık etmek istemem çünkü sonuçta birçok gereksiz Türk filminin arasından sıyrılmayı başarıyor diyebiliriz.Ama filmin mükemmel olduğunu söylemek de abartı olur.Filmin farklı bir anlatımı var fakat film insanı fazla güldürmüyor.Üstelik çok farklı konular etrafında görünse de aslında tek bir konuyu dallanıp budaklandırmışlar.İlla izleyin denecek bir film değil ve bence yönetmenin de 'süper' yetenekli olduğu sonucu çıkmıyor bu filmden ama vaktiniz varsa seyredebileceğiniz bir film.
meralailesi
meralailesi

6 Nisan 2007 tarihinde eklendi
derim ki vaktiniz bolsa izleyebilirsiniz yer yer gülebilirsiniz bazı sahneleri eğlenceli ama izleyemeseniz de üzülmeyin çok da ahım şahım bi yanı yok
oyuncular güzel seçilmiş faakat belirgin bir konu falan göremedim ben konu seçimi olmamış bence
Filmde hoşuma giden tek nokta kasabından tutun da bütün insanına kadar bir mahallenin içerisinde kurulan sıkı dostluk çok güzel.Günümüzde böyle tabloları çok sık göremiyoruz