Korkuyorum Anne

salihcanzer
salihcanzer

10 Mart 2007 tarihinde eklendi
a ay'ı ne kadar beğendiysem bu filmi de o kadar beğenmedim. üstelik 'türk sineması'na destek olsun diye ailemi de götürmüştüm dandik bir holywood prodüksiyonu yerine... mamafih bu kadar bayan, beylik tezlerle dolu(insanlar x'e ayrılır vs.) hayat sevince güzel tripleriyle hiçbir yere kadar diyorum. ayrıca ali düşenkalkar'ın oyunculuğunu iyi olsa da bazı sahnelerde oldukça yapmacık duruyor. ilk izlediğim reha erdem filmiydi ve ciddi bir hayal kırıklığı yaratmıştı bende.
erdenizpasali
erdenizpasali

12 Ağustos 2009 tarihinde eklendi
sıcak sımsıcak bi film.. içimizden olayların içimizden insanlarla işlendiği klasik bir türk yapımı.. harika bir film.. filmin senaryosu basitti.. farklı değil ve olağandı.. yüzünüzde 1-2 tebessüm bırakan cinsten yani.. oyunculukları da oldukça beğendim.. akıcı bir filmdi ve hiç sıkmadı.. filmin sonuna yaklaştık bi baktık film biter gibi oldu.. yönetmene ' ee ama şey ne oldu??' diye soracak olduk ki film aslında bitmemiş.. son sahnesindeki çekimleri de oldukça beğendim..9/10
emossss
emossss

2 Şubat 2008 tarihinde eklendi
filmin etnik-kültürel bir yapısı var, ama yinede beğendim. insancıl güzel bir film. bebeğin doğum anı çok oştu. 10/9
adovic
adovic

23 Şubat 2009 tarihinde eklendi
daha önce bu tarzda türk filmi izlemedim.masalsı olmuş film boyunca müzik hiç btmiyor...film için daha fzla yorum yapamıyorum çünkü film bittiğinde ne hissettiğimi tarif edemedm ancak izlerseniz anlayabalirisiniz nedemek istediğimi
obra
obra

9 Ocak 2008 tarihinde eklendi
Çok samimi iyi bir film.. hemde çok uzun bir çalışma olmasına rağmen fazla sıkmadan....
fpegasos
fpegasos

11 Temmuz 2007 tarihinde eklendi
şahane bir türk filmi, renkler, oyunculuklar müthiş. insanın içini ısıtan sıcacık bir film. mutlaka izleyin.
scary59
scary59

3 Mart 2007 tarihinde eklendi
seyircisine çeşitli sorular sordurarak oldukça karmaşayla başlayan ama aslında anlatmak istediğinin ne kadar bait birşey olduunu son kısımklarına doğru dhaa doğrusu yarısından sonra seyircisine söyleyen bir film korkuyorum anne,insnalasrın farklı değilde neredeyse aynı olduklarını,herşeyin insanlar için var olduğunu ,başarılı bir dille anlatıyor,arada yakalanan karelerse çok hoş,oyunculuk ve senaryoda aksayan bazı noktalar var ama filmşn geneline bakılınca bu noktalar,kayboluyor,görünmüyor,filmin türüde insnaı düşündürücek cinsten,dram deseniz değil,komedi deseniz oda değil,kara-komedihiç değil,kısacası hoş bir film korkuyorum anne,içinde tüm ürlerden bulunduran hoş bir film,sinemada farkıl birşeyler göremk istiyorsanız doğru bir seçim olabişir,bu sırada not düşmeden geçemiyeceğim,şenay gürler çok hoş oynamış,bülent emin yarar ında hakkını yememek laızm10/7
fusaria
fusaria

17 Temmuz 2008 tarihinde eklendi
ayrıca filmin müzikleri de süperdi
safakozdeger
safakozdeger

22 Mart 2007 tarihinde eklendi
Reha Erdem'in deha olduğunun diğer bir kanıtı.Beş vakit de olduğu gibi bu filminde de görüntü kalitesi çok üst düzeyde.Bu üstün görsellik harika bir içerikle birleşince bize de hayran olmak düşüyor..
Reha Erdem den yeni filmler bekliyorum...
themeltdown
themeltdown

11 Temmuz 2006 tarihinde eklendi
Ya gerçekten güzel filmdi, hem güldüm hem sözlerdeki derinlik çok hoşuma gitti
Biz insanca yaşadığımızı sanıyoruz ama aslında o kadar uzağız ki insanlıktan, insanlıktan yoksunuz
Kısaca insan olma sanatını çok güzel işlemiş bu film
Bence mutlaka izleyin, inanın çok keyif alacaksınız.
vv7vv
vv7vv

7 Kasım 2008 tarihinde eklendi
Tipik Reha Erdem filmi.Hayatı anlatan, küçücük şeylere kocaman dünyaları sığdıran bir hikaye. Bu tarzı sevenler için kaçırılmayacak dercede güzel bir film tavsiyemdir izleyin.
neyzenburuc
neyzenburuc

20 Mart 2006 tarihinde eklendi
Ne diyeyim;o müzikler kemanın konuşması ve hissedebilmenin doruğunda bir hikaye.
Düşünüyorum da öyle bir İstanbul var mı hala -hayatın tüm güzelliğini küçük hayatlara sığdırabilmiş, mutluluğunu bir ayna gibi yansıtan bir terzi Neriman teyze-
sünnetten korkmak pahasına Çetin olmak isterdim.
hep bir korku oldu filmi izlerken ahengi bozan, tedirgin edecek bir karakterin girivermesinden korktum, bir kötüden korktum. Olmadı ama Aytekin' den korktum Ali safını kandırır diye. Meğer O da askerliketen korkuyormuş.
oysa "Anlat İstanbul" izleyen arkadaşların da hatırladığı gibi yaşanmaz, acı dolu bir şehir anlatılıyor.
ne yapacağız peki??
bence film bile olsa beni umutlandıranı seçmeliyiz, bizim gibi düşünenler mutlaka var...
kaus01
kaus01

21 Temmuz 2007 tarihinde eklendi
Reha Erdem'in "Beş vakit" filmini izlemiştim.Bu filmi daha sonra izleme fırsatı buldum."Korkuyorum anne" daha iyi bir film.Bana "Amelie" filmini de hatırlattı.Bu filme yerli Amelie diyebiliriz.Filmi izleyeli bir kaç gün geçmesine rağmen hâlâ bazı sahneleri aklıma geliyor.Korkuyoruuum anneeeee
eroglutayfun
eroglutayfun

18 Ekim 2007 tarihinde eklendi
samimi, içten, seyirciyi kucaklayan bir film. kesinlikle tavsiye ederim. eğlenceli bir 2 saat geçireceksiniz.
d-s-yy
d-s-yy

31 Ocak 2008 tarihinde eklendi
bir yönden iyi bir yönden kötü.konu orjinal sayılır ama iyi olmamış film çok büyük umutlarla gittim ama alamadım beklediğimi.