Korkuyorum Anne

l-i-l-a-H
l-i-l-a-H

21 Ağustos 2010 tarihinde eklendi
Kaliteli bir işcilik, kaliteli oyunculuklar ve sonuna kadar götüren yoğun akıcı bir senaryo...
buhran8
buhran8

2 Haziran 2006 tarihinde eklendi
Sayın Halil Işık ne kadar güzel yazmış, film hakkındaki yorumunu. Sizin yazdığınız yorumlar tamamıyla benim düşünelerimi yansıtıyor, nacak ben bu düşüncelerimi yazıya dökemiyorum, tek yapabileceğim, sizin de dediğiniz gibi ne olur izleyin bu filmi.
Çagri B
Çagri B

23 Mayıs 2007 tarihinde eklendi
film bittiğinde insan keşke biraz daha sürseydi diyor.10/10
starpink
starpink

22 Eylül 2006 tarihinde eklendi
çoook güzel sımsıcak samimi insanı sarıp sarmalıyor ellerine sağlık
meralailesi
meralailesi

6 Nisan 2007 tarihinde eklendi
derim ki vaktiniz bolsa izleyebilirsiniz yer yer gülebilirsiniz bazı sahneleri eğlenceli ama izleyemeseniz de üzülmeyin çok da ahım şahım bi yanı yok
oyuncular güzel seçilmiş faakat belirgin bir konu falan göremedim ben konu seçimi olmamış bence
Filmde hoşuma giden tek nokta kasabından tutun da bütün insanına kadar bir mahallenin içerisinde kurulan sıkı dostluk çok güzel.Günümüzde böyle tabloları çok sık göremiyoruz
fpegasos
fpegasos

11 Temmuz 2007 tarihinde eklendi
şahane bir türk filmi, renkler, oyunculuklar müthiş. insanın içini ısıtan sıcacık bir film. mutlaka izleyin.
safakozdeger
safakozdeger

22 Mart 2007 tarihinde eklendi
Reha Erdem'in deha olduğunun diğer bir kanıtı.Beş vakit de olduğu gibi bu filminde de görüntü kalitesi çok üst düzeyde.Bu üstün görsellik harika bir içerikle birleşince bize de hayran olmak düşüyor..
Reha Erdem den yeni filmler bekliyorum...
i-yildirim99
i-yildirim99

17 Ekim 2008 tarihinde eklendi
eski çam filmleri tadında sıcacık bi film ayrıca yönetmeni bence çok başarılı ailecek izlenebilecek içtenlik dolu bi film 9/10