dün seyrettik çok beğendik,oyuncular zaten kendini ıspatlamış oyuncular bence,senaryo da orjinal ve sevginin ve sevginin ifade edilişinin farklı bir yorumu .romantik komedi sevenlere mutlaka gitmelerini öneririm.
Ya biri bana Hugh grant'ı bir rolünde bu kadar beğeneceğimi söyleseydi inanmazdım.İşte hiç beklemediğiniz bir filmde beklemediğiniz kişilerden harika performanslar çıkabiliyor.Başka gidecek film bulamadığımız için gittiğimiz ama inanılmaz eğlendiğimiz bir film.Ayrıca Hugh Grant'ın dans etmesi görülmeye değer, çok sempatik ve şekerdi doğrusu.
Dün izledim ve acayip beğendim... Hem komedi hemde aşk bakımından insanı çok etkiliyor... Bitmesin diyorsunuz... Hele bir de Drew Barrymore hayranıysanız kesinlikle gitmelisiniz... :)
çok şirin bir oyuncu çocuksu tavırları onu sempatik yapıyor ve biliyomusunuz herkese yakışmaz ama Hugh bambaşka biri ya ona bayılıyorum aşk engel tanımaz filmiyle taht kurdu gönlüme bu filmlede pekişti hayranlığım...
Evet gerçekten izlenebilecek romantik&komedi filmlerden biri... İzlerken bayağı iyi vakit geçirdim. Filme verilen emekler boşa çıkmamış bence.. oyuncular süper
erkek kardeşiniz drew hastası ve sizde bu adama çaktırmadan salyalarınızı akıtıyorsanız, saat 11 civarlarında ayaklarınızı uzatmış, yanında soğuk bir içecekle ...sakinleştirici bir film diyebiliriz. sevgiliyle ilk randevudada gidilesi bi film.. müzikleride gerçekten iyiydi. yorum yapmak için filmin (aks'ydi ışıktı ..bu gibi) _elbette o sektör de önemli_ etkenlerini tartışamıyoruz hepimiz. Önümüze 2-2buçuk saatlik bi film geliyor. insanlar kendi zevkine hitap edeni beğendiğini yada beğenmediğini belirtiyorlar. Tutarlığın olmaması da "forumdakilerin farklı kesimlerin düşüncelerini belirttiğini göstermesi açısından" herzman iyidir. hem "algıda seçicilik vardır" hem de "yorumlarına dayanarak oscar alan oldu mu?"
İzlemeye değer bir film. Bazıları sıradan romantik filmler gibi görmüşler, küçümsemişler ama bence tam tersi sıradan romantik filmler gibi güzel :) Ne bekliyorlarsa artık.
Filmdeki müzikler de güzel. orjinal dilinde izlediğinizde espriler daha komik oluyor :) Ayrıca bu filmin Soundtrack albümü de var. Edinin derim ben, çok güzel.
kötü orta iyi ve çok iyi olarakk sınıflama yaparsak.. ben orta veriyorum.oyunculuklar gayet güzel ama bilmiyorum ya.bana basit geldi biraz.ama ıyy iğrenç filmdi diye çıkmıycaksınız filmden.izlenir yani.
güzel film.. çok çabuk gelisio olaylar, çabuk bitiyo:) drew çok tatli, öyle böyle deil,,, ama sarkilar filmi asmis geçmis, sadece müzik dinlemek için bile izlenir. adam hakkaten ii sarki sölüo :) tavsiye ederim...