Söz ve Müzik
4,1

jj-cc
jj-cc

29 Mart 2007 tarihinde eklendi
muhteşem bir film.. özellikle müzikler harikaydı.. bıkmadan sürekli izlenebilecek bir film..
fsnshn
fsnshn

25 Mart 2007 tarihinde eklendi
sıkılmadan izleyebileceğiniz oldukça güzel bir film.. özellikle şarkılar söylendiğinde gözleriniz dolabilir...
kaplumkurbacik
kaplumkurbacik

15 Mart 2008 tarihinde eklendi
Konu alışılmışın dışında ve güzel.. Filmden hiç kopmuyosunuz,ayrıca Hugh Grant inanılmaz sempatik geliyor insana.. Kesinlikle tavsiye edebileceğim bir film.
ilk-yaz
ilk-yaz

3 Kasım 2007 tarihinde eklendi
film pek tatmin edici değildi.özellikle başlangıcı muhteşemdi.gülmekten kırıldı.filmin başı ve sonu çok güzeldi.ortaları da eh işte.
albinokuzgun
albinokuzgun

26 Mart 2007 tarihinde eklendi
uzun süredir vizyona girmeyen romantik komedilerin acısını çıkaran film...film romantizmin yanında komedinin de hakkını veriyor.izlenmese yazık olur
cnr2234ayl
cnr2234ayl

1 Ağustos 2007 tarihinde eklendi
aldığı puana ve oyuncularına bakarak filmi izlerseniz hayal kırıklığına uğrayabilirsiniz. ortada ne doğru düzgün aşk, ne de komedi var.film bittiğinde ağzınızda hoş bi tat olarak kalmıyo.(merak edenler izlesin yine de)
eyetisener
eyetisener

5 Temmuz 2007 tarihinde eklendi
gewrcekten de en guzel romantık komedı fılımlerınden bırı bu fılm. Oyle klasık amerikan kız erkek iliskisi değil bu film. Çok daha eglenceli ve sacma sapan raslantılardan daha çok oyuncuların filme komedi unsurlarını katmasına gülebileceğiniz bir film. Yani sıradanlıktan uzak. Kesinlikle izlenmeli...
sedeftezcanliol
sedeftezcanliol

13 Nisan 2007 tarihinde eklendi
ilk yarı sıkılr gbi oldum ama sonuna doğru sarmaya başladı güzel flm ztn şarkısıylada bağlanıosn beendm herkese tawsie ederm gdin izlein=)
hawhaw1
hawhaw1

4 Haziran 2007 tarihinde eklendi
çook romantik ....
salman-a723
salman-a723

27 Nisan 2007 tarihinde eklendi
tek kelimeyle harika bir film.özellikle filmin müzikleri başka bi harika.haley bennett harika gerçekten filmde.izleneyin bu filmi.drew barrymore gerçekten harika bi oyuncu
jaysin
jaysin

20 Nisan 2007 tarihinde eklendi
komedi kısmı ağırlıklı olmasına rağmen son sahneleri baya romantik ve güzel olmuş. iyi vakit geçirten bi film kesinlikle...
philykia
philykia

16 Temmuz 2007 tarihinde eklendi
Hugh Grant'in Romantik komedi türündeki filimlerini oldum olası severim. Ancak bu filimde eksik bir şeyler vardı. Romantizm ve komadiyi neredeyse mumla aradım diyebilirim. Film beklentilerimi karşılayamadı.