birincisuvari55
28 Haziran 2007 tarihinde eklendi
Bence Mükemmel demek az kalır.Nasıl ifade edebileceğimi bilemiyorum.Gerçekten mükemmel ötesi bir film.Bir müzisyenin hayatını çok başarılı bir şekilde anlatıyor.
Gerçekten çok hoş bi film olmuş. 80’lere şöyle hafif nostalji yapmak isteyenlere ve tabi ki aşık olanlara tavsiyemdir. Yapmacıklık yok, çok samimi bi duygu var... Drew süperdi bu arada.
Çok hoş,tatlı ve komik bi filmdi. Tahmin edilenin aksine hiç sıkıcı deildi Hugh Grant ve Drew Barrymore iyi bi ikilli olmuşlar filmde. Filmden çıkınca melodi hala aklında kalıo:)
bu arada sarısın kızda su meshur kot reklamındaki kızmıs..hani surekli kıyafetlerini cıkardıkları reklam...bence onun icinde izlemek isteyenler olacaktır...
eğlenceli bir film. izleyeni pişman etmez. fakat konunun ve müziklerin bu kadar güzel olduğu filmde basit çekim hatalarıyla karşılaşmak hayal kırıcı. özellikle ikili sahnelerde yapılan hatalar gözden kaçmayacak kadar fazla.. bunları görmezden gelebilecek bir izleyici için tavsiye ederim :)
film güzel , şarkılar güzel , oyuncular güzel , herşey güzeldi.ben çok zevk aldımbir an bile sıkılmayacağınız romantik bir aşk filmi..mutlaka izleyin derim...
bugüne kadar bu filmi nasıl görmedim ben kendime kızdım.çok beğendimm...müziklerler dialoglar çok güzeldi.ayrıca hugh grant bir muhteşem hatta daha ötesi:)kesin uzaydan hugh:)kısaca 1010
daha önce yazmış olduğum yorum neden yayınlanmadı onu anlamadım ?oyunculuk hakkında yaptığım yorumu faydasız buldunuz sanırım neyse film harika yıllar geçiyor ve hugh grant hala büyüleyici
harika,harika,harika...çok tatlı bir romantik komedi.müthiş zevkli.filmin sonunda hugh grant'in kendi yazdığı şarkı (don't write me off) çok güzel,çok romantik.drew barrymore çok ama çok tatlı ve sempatik.kendisine sarılıp hayatının sonuna kadar bırakamayacağınız tatlılıkta.
Eglenceli hoş bir film.Ozellikle 80'lerın pop muzigini hala sevenler cok egleneceklerdır. Bunun yanında Drew Barrymore ve Hugh Grant cok tatlı be basarılılar. Guzel vakit gecirmek icin izleyin derim.