yaffle-2
29 Nisan 2007 tarihinde eklendi
müzikleri haricinde pek kayda değer bir film değil izlesenizde olur izlemeseniz de çok hoş zaman geçirdiğimi söyleyemicem üff ne zaman bitecek bu film dediğimi hatırlıyorum ama o kadar da kötü değildi diğer romantik komedilere oranla!hug grantten hiç hoşlanmam onun da etkisi olmuş olabilir tabi!
romantik didaktik duygusal başka ne olsun ki. Kafa karışıkllığına gerek duyulmadan çıkarılmış gayet basi ve harika bir film olmuş. izlenilmesi gerekir diye düşünüyorum
az önce izledim ve bayıldım..klasik aşk filmi gibi görünsedebi farklılık vardı bence.. kaybedilmiş bir aşk duygusu bukadar güzel geri istenemezdi...aşka geri dönüş.. sözlerin dışında müziğide harikaa..You know that I'll be there for you in the end...;)
gerçekten izlenmesi gereken çok hoş bir romantik film özellikle şarkılar çok hoş bi de hugh grant ın dans etmesine bayıldım:)sirf onun için bile izlenir ben bu filmi kaçırmayın derim..!
romantik komedi sevnler kacırmasın..hugh grant oyunculugunu zaten seviyorsanız bir de sesini dinleyin müthiş..süper eglenceli bir film müzikler romantizim komedi drew daha ne olsun
romantkk komedi sevenler kesin izlesin sevmeyenler de bi şans versinn artık sevicekler çünkü:) drew barrymore yine çok sevimli, hugh grant ise fazlasıyla etkileyici... Çok başarılı olmuş, bence güzel bi havada insanın içine mutluluk dolduran bi filmm, şiddetle tavsiye olunur :)
gerçekten hoş vekit geçirebilceğiniz bir film.İnsanı yormadan çok derinlemesine girmeden tam kıvamında anlatılan bir hikaye..Oyuncuların rollerini hissederk oynamaları sonucu çıkan rahatlık.Sanki film değilde hayattan bir kesit gibi olmuş.Güzel
Guzel vakit gecirebileceğiniz bir filim. Filmin başında, sonuna dair neler olacağını biraz hissettirse de, özellikle Hugh Grant ın oyunculuğunun yanında senaryosu ve diyalogları ile diğer romantik komedilerden farkını gösteren bir filimdi. Ayrıca filmin başındaki PoP-Goes My Heart şarkısı ve klibi çok hoş olmuş...
Hugh grant ne kadar arabalarda fahişelerle de yakalansa oyunculuğuna edebilceğimiz sözümüz yok!Drew barrymore da zaten müthiş sewimliliğyle harika bi ikili oluşturmuşlar...filmi tawsiye ederim özellikle soundtrackleri bakımından harika bi film...
eğlenceli hoş sıkmayan bi film.hugh grant ve drew barrymore isimleri bile filmi izlemek için bi neden bence.ayrıca filmin müzikleri oldukça iyi.izlediğim en iyi romantik komedilerden kesinlikle herkese tavsiye ederim 8/10