Söz ve Müzik
4,1

desparados5
desparados5

19 Ekim 2007 tarihinde eklendi
drew baryymore ve hugh grant bu filmde birbirlerine çok yakışmışlar ve çok uyumlu bir oyunculuk sergilemişler.izlediğim en iyi romantik komedilerden biri diye bilirim.izlerken çok büyük bi keyif aldım.romantik komedi sevenler mutlaka izlemeli 10/8
kiss-gs
kiss-gs

23 Aralık 2007 tarihinde eklendi
hoş bir film...beğenmedim desem yalan olur beğendim ama abartmaya gerek yok.hayatta hep birileri karşımıza çıkabilirler zor anlarımızda ve aşkımız olabilirler=)
alex-cimi
alex-cimi

1 Nisan 2007 tarihinde eklendi
belki eleştiri olabilir bu film ile ilgili herkezin beklentileri ayrı tabikide ama bence romatik / komedi bazında izlediğim güzel filmlerden birisi... 10 / 8
The Critic
The Critic

9 Şubat 2014 tarihinde eklendi
Gayet başarılı, çünkü;
Çoğu romantik komedinin aksine durağan sahnelerden ziyade, dinamik bir akışa sahip... Genel anlamda sadece iki kişi arasında geçen bir havaya sahip olsa da, bir anı bile sıkmıyor...
Romantik komedi üstadı oyuncuların yanı sıra, bu filmi bu derece güzel kılan, iyi tasarlanmış ve dinamik kurgusu... Senaryosunu da güzel buldum aslında... Bilindik sahnelere her filmde rastlanıyor artık, ne de olsa romantik komedi bunlar... Çok şey de beklenmemeli...
Sonuç olarak, sıkıntılarınızdan biraz uzaklaşıp, eğlenceli bir 95 dakika geçirmek istiyorsanız, kaçırmayın derim... Benim yüzümde güzel bir tebessüm yarattı, umarım sizde de aynı etkiyi yaratır :)
sea-girl88
sea-girl88

8 Nisan 2007 tarihinde eklendi
zevkli eğlenceli izlenesi bir film ve müzikler harikaa
shario
shario

13 Nisan 2007 tarihinde eklendi
Ben türk sinema sitelerinde yorumların kaldırılmasını istiyorum .! Bu nasıl bir düşünce . Çok beğenenler var hiç beğenmeyenler var , ve hatta devamının çekilmesini isteyenler bile var. Ya biz sinema işini tam olarak bilmiyoruz , yada okurlarımız bizden daha iyi biliyor. Bir okurun yorumu dikkatimi çekti , film sadece aşkın yolunu bulmak mı neyse işte o müziğin üzerine kurulu diye . Evet çok haklı tespit edebilmiş o izleyicimizi tebrik ederim . ( Aslında çok basit tespit edilebilecek ama i sinema filmine nasıl bakacağınız önemlidir ). film çok sıkıcı bir şekilde başladı yönetmen daha farklı bir başlangıç yapabilirdi . Aynı sıkıcılıkla devam ettik filme , ve eve gelen çiçek bakıcısı kadınla seyirci biraz toparlandı .

Senaryoda çok hata vardı. Örneğin o kadının şarkıcımız alexten önce sevdiği yazar adam. Senaryonun neresindeydi ? Bi anda karşımıza çıktı , bi anda yok oldu ? Nasıl bir mantık . Yönetmen sadece o kadının , başka bir erkeği seviyor olmasını istedi filmde. Hani olurya Amerikan filmlerinde , kadın başkasını seviyordur ama sonradan bizi başrolümüzü sefvmeye başlar . Başrol hazır , kadın da hazır yönetmen nasıl seyiriciyi bağlayabilirim filme dedi ve yazar çıkarttı ortaya. Tamam kardeşim iyi güzelde , bu adam senin ikinci başrolünü etkileyen adam bi anda girip bi anda çıkması neden ?

Gel gelelim görüntü yönetmenine ? Hiç mi ışık bilmez bu adam .! Hiç mi kamera açısı bilmez .! film aks hatası o kadar çoktuki deliye döndüm .

Eğrki ışık bilmek ( ki görüntü yönetmenin en iyi bilmesi gereken şeylerden biriside ışıktır ) kadın'ın arkasına bir gece lambası yakıp bırakmaksa , ben bu işi bırakacağım .

Ses anlamında iyiydi. Ki zaten film bir çok yerinde müzikleriyLe bağlıyor seyirciyi kendine . Ki sen eğer başrolü bir grubun solisti yaparsan bu da doğaldır . . . Birlikteliklerine yeni başlamış iki sevgilinin izleyebileceği bir film.
10/4
tugbaozis
tugbaozis

13 Nisan 2007 tarihinde eklendi
Çok şeker bir filmdi.Özellikle sonuna bayıldım...
kasparov-karpov96
kasparov-karpov96

25 Aralık 2008 tarihinde eklendi
Komikti,en azından eğlendim.
farukbasgun
farukbasgun

9 Eylül 2007 tarihinde eklendi
aslına bakarsanız tam bir boş vakit filmi olmuş boş vaktiniz varsa zaman geçirmek için izlenebilir komedi unsuru çok zayıf kalmış bir kaç sahnede gülümsemeniz mümkün sadece oyunculuk iyi ancak senaryo çok bayağı bence
mustiyekin17
mustiyekin17

15 Aralık 2010 tarihinde eklendi
izledigim en güzel romantik komedi filmiydi..şiddetle tavsiye ediyorum
ozge-baday06
ozge-baday06

2 Ağustos 2007 tarihinde eklendi
Bu film harika..Aşkı sonuna kadar,heyecan dolu ve farklı yaşayanlar kesinlikle izlemeli bence;)
ismailseyitoglu
ismailseyitoglu

23 Ağustos 2007 tarihinde eklendi
Bir gün biri çıkıp da "Arkadaşlar romantik komedi filmleri gençleri kandırıyor.. Gerçek hayatta sempatik çocuk asla kazanamaz kadınlar hep güce tapar" der mi acaba beklemedeyim.. Ha film süper bu arada tam kandırmalık
svcn10
svcn10

27 Mart 2007 tarihinde eklendi
Çoook güzel bir film.Herkese tavsiye ediyorum..Çoook eğlenceli , çok komik , çok romantik bir film..Kahkahalar eşliğinde yüzünüzde gülümsemeyle izleyeceğiniz bir film.Emin olun o gülümseme ve neşeli ruh hali günlerce sizinle kalacak..Hugh Grant ın çekici gülümsemesi ve sevimli hali Drew Barrymore'la çok uyuşmuş..
marihuanaaa
marihuanaaa

30 Temmuz 2007 tarihinde eklendi
başarılı bir film.müziklerr süperr..
dvddedvd
dvddedvd

12 Haziran 2007 tarihinde eklendi
Film o kadar etkileyici değil ama müzikler için bunu söylemek zor. Filmden çok soundtrack albümünü edinmenizi tavsiye ederim. Om shanti shanti..