Muhteşem Romantik - Komedi ikilisi diyebileceğimiz bir ikiliden çıkma çok güzel bir film. Zaten Drew B. ve Hugh G. olduktan sonra izlenir de illaki yine de önyargısı olanlar için idi ;)
bence tam anlamıyla romantik,aşkı anlatan çok güzel bir başyapıt.filmin şarkısı süper.oyuncular filmin hakkını fazlasıyla vermişler.izleyin derim.konusu oldukça güzel ve hiç sıkılmıyorsunuz:)
Romantik komedi türünde bir filmden beklenebilecek herşey.. tam anlamıyla mükemeldi.. bütün filmi suratımda aptal bir gülümsemeyle izledim.. zaten bu tür filmlerde rol alan Hug Grant ve Drew Barrymore'da film için çok doğru seçimlerdi.. Özellike kötü bir gün geçirdikteen sonra günün stresini atmak için birebir :)
filmi bugün sinemada izledim.iyikide izlemişim.sevgilim yok ama salonda sevgilisiyle gelenlere bakıp imrenmedim desem yalan olur.çok sıcak,çok komik bir filmdi.izlemeye değer yani.zaten favori filmlerimin arasına ekledim bide 10 puan verdim daha ne yapayım
çok eğlenceli bir filmdi bence.madonna,britney ve christina'ya pek çok gönderme vardı ve bu yüzden komikti.barrymore ve grant ne kadar yakışmış bilemeyeceğim ama ikisinide seviyorum işte=)en iyi romantik komedi değil ama en azından kaliteli.
Arkadaşlar kimseyi dinlemeyin, sadece kalbinizi..kalbinizi dinleyin. çünkü kalbiniz sizi bu filme götürecektir. öyle güzel, öyle muhteşem bir film ki..gitmeyen bilemez tabiki. bu filmden sonra sevgiler iki katına çıkıyor. müziklerine zaten diyecek sözüm yok. hepsi muhteşem. zaten candostumla benim filmim bu kimselere vermeyiz:)
Dün gece bu filmi izledim ve beni gerçekten çok etkiledi. Aslında ben ne kadar da duygusal bi insanmışım tekrar farkına vardım. keşke elimdeki bu filme daha önce izleseymişim. 9/10
Bence Mükemmel demek az kalır.Nasıl ifade edebileceğimi bilemiyorum.Gerçekten mükemmel ötesi bir film.Bir müzisyenin hayatını çok başarılı bir şekilde anlatıyor.
bu arada sarısın kızda su meshur kot reklamındaki kızmıs..hani surekli kıyafetlerini cıkardıkları reklam...bence onun icinde izlemek isteyenler olacaktır...