Filmin muziklerine takmis durumdayim ozellikle way back into love adli drew barrymore & hugh grant duetine harika bir sarki ayrica love autopsy ve pop goes my heart da hic fena degil, daha once yorum yazmisitm soundtrack albumunude bos gecmeyin = )
Aslında romantik komedi türünün kalıplarını kırmayan ya da daha doğrusu böyle bir amacı olmayan standart bir formül filmi.Ama yine de sevimli ve hoş bir seyirlik.Özellikle seksenler gençliğinin filmle daha sıkı bir bağ kuracağını söylemek mümkün.Grant-Barrymore ikilisi üzerlerine düşeni yerine getirmişler ancak Brad Garrett ve Haley Bennett filmin gizli yıldızları.
Çok başarılı bir film var karşımızda, Hugh Grant müthiş oynuyor ve bildiğim kadarıyla şarkılar kendi sesinden, Drew Barrymore ile iyi bir ikili oluşturmuşlar, Cora Corman oynayan oyuncu hakketen filmde de denildiği gibi Britney ve Christina toplamına eşit bir sahne performansı haftanın iyi filmlerinden.
Hugh Grant süperdi yaaa bu adam hiç yaşlanmayacak mı?!?!?! =))Diğer türlerine oranla baya güzel bir filmdi ama bnce sonu böyle bitmemeliydii filmin sonuna daha değişik bir son yapabilirlerdi..
Beklediğimden çok daha iyi bir film.Tipik bir romantik komedi ama, oyuncuları filmi farklı kılıyor bence.Hem Grant hem de Barrymore’u izlemek her zamanki gibi harika ve keyifliydi.Özellikle de Grant inanılmaz sevimli ve komik bir adam.Ben erkek halimle böyle bulduysam Grant’ı, bayanları düşünemiyorum :)))
Filmin çok sürükleyici bir konusu olmamasına ragmen gayet keyifle izledim. Özellikle filmin sonu için hazırlanmış kısım benim çok hoşuma gitti. Göz kamaştırıcı oyuncuların varlığıyla izlenmeye değer güzel bir film.
Muhteşem Romantik - Komedi ikilisi diyebileceğimiz bir ikiliden çıkma çok güzel bir film. Zaten Drew B. ve Hugh G. olduktan sonra izlenir de illaki yine de önyargısı olanlar için idi ;)