İhtiyarlara Yer Yok
3,7

Academy-Award-Winner
Academy-Award-Winner

10 Ocak 2008 tarihinde eklendi
Eleştirmenlerin yılın en iyi filmi olarak seçtikleri NCfom’i izledim. Birçok sinema izleyicisini tatmin etmeyecek bir filmle karşılaştım. Ama bu filmin kötü olduğu anlamına gelmiyor tabii. Filmin inanılmaz bir çekim gücü var öncelikle onu söyleyebilirim. Basit bir konu, derin bir insanlık incelemesi... Yapılan en ufak bir hatanın çok şeye mal olduğu bir dünya. Javier Bardem en iyi yardımcı erkek oyuncu ödülünü garantilemiş gibi gözüküyor. Çünkü inanılmaz bir oyunculuk çıkarıyor film boyunca. Hakikaten adamın eşi yerinde olsam bu filmi izlemezdim. O kadar korkunç ki! Brolin de çok iyi. Kelly MacDonald Gosford Park sonrasında yine güzel bir oyunculuk sergilemiş. Filmin sonu biraz fazla edebi ve bağlanması gereken bazı şeyler bağlanmadan bırakılmış. Ama bu filmin gerçekçiliğine farklı bir hava katıyor. Vahşetin, kovalamacanın ve dramın bol olduğu filmde ilginçtir ki izleyicinin çok görmek istediği bazı sahneler filme alınmamış. Bu filmin altın küre ve oscarlarda ne yapacağını çok merak ediyorum. Kefaret ile karşılaştırma yapmak da ne kadar doğru olur bilmiyorum. Çünkü Kefaret bu yıl izlediğim en iyi filmdi diyebilirim. İki en iyi ödülün de bir filme gitmesini istemem o yüzden altın kürede NCfom’in en iyi filmi alması oscarlarda da Kefaret’in alması en mantıklısı galiba. Bu yarış geçen yıl ki babil-departed yarışı gibi mi olur bilinmez ama bu sefer her iki tarafta da daha güçlü filmlerin olduğu bariz.
erkanbars
erkanbars

7 Ocak 2008 tarihinde eklendi
Tanrım! Şok geçiriyorum... Tam bir hayal kırıklığı!!! İzlediğim en kötü Coen Brothers filmi... Aldığı ödüller ve adaylıkları konusunda konuşmak için diğer ödül alan ve aday olan filmleri de izlemek lazım... Onun için bu konuda yorum yapamayacağım... Ama ben filmi hiç beğenmedim... Sinema sanatına bir yenilik getirmiyor...Ama "izlemeyin,vakit kaybı tarzında" yorumlar yapmayacağım... İzleyin ve sinema izleyicisinin zevk düzeyinin ne kadar düştüğünü görün...Çünkü sıkı durun : Bu film şu anda Imdb'de 21.sırada ve 8.8 puanı var...Yani "Yurttaş Kane" filminin bile üzerinde!!!!!!!
Hatice B.
Hatice B.

27 Kasım 2007 tarihinde eklendi
javier bardem muhteşem bir oyuncu..
namik-k53
namik-k53

17 Kasım 2007 tarihinde eklendi
Javier Bardem filmdeki rolüyle oscar'ın en büyük adayıdır-