Hacivat Karagöz Neden Öldürüldü?
4,1

nefertitiseyda
nefertitiseyda

28 Ağustos 2007 tarihinde eklendi
o kadar hoş bir film ki çok etkileyici. türk sineması adına gerçekten çok önemli bir kademe.
dirensar
dirensar

18 Ağustos 2007 tarihinde eklendi
Mükemmel bir filmdi. Güldürdü kimi zamanda yardi. Beyazit Öztürk'ün Tatar beyinin huzuruna cikip kendi kafasindan mektup yazdigi sahne gercekten yariyor.
furkanf44
furkanf44

9 Ağustos 2007 tarihinde eklendi
BeNce İstanbul kanatlarımın altında dan zonra en güzel tarhi film ama 700 yıllık osmanlı devleti üzerine yapılmış neden hiç yüksek büççeli bir film olmuyor ben böule bir şeyin yapılması taraftarıyım
manyaxsam
manyaxsam

18 Temmuz 2007 tarihinde eklendi
Harika bir film bence kesinlikle izleenmeli 2 oyuncuda çok süper oynamış
ahmet-kececi
ahmet-kececi

25 Mayıs 2007 tarihinde eklendi
Bu film dünya klasmanında değerlendirilmeli, mükemmel ötesi. Böyle bir Türk filminin var olması dahi bana sonsuz bir gurur vermekte, beklentilerimi de beni de tarumar etti; sıradan bir film diye girdiğim salonda karşılaştığım üstün kaliteli yapım, gişede karşılığını alsın almasın Türk sinema tarihinde altın harflerle yerini alacaktır...
hsynsr
hsynsr

18 Mayıs 2007 tarihinde eklendi
Bu filmi tarihi açıdan değerlendirmemek lazım. Zira tarihi öğeler hep arka planda. Anlatılmak istenen acı gerçekler mizahi bir biçimde çok ustaca anlatılmış. Bence çok değerli bir eser.
Ezel Akay'ı gerçekten takdir ettim. :)
kurtul-18
kurtul-18

11 Mayıs 2007 tarihinde eklendi
işte bu işte tarih işte Komedi
kalpsiz
kalpsiz

23 Nisan 2007 tarihinde eklendi
çok eğlenceli çok profesyonel bir Türk filmiydi. gurur duydum. mutlaka izlenmeli. haluk bilginer ile beyazıt öztürk yeteneklerini döktürmüşler.
faspeedster-55
faspeedster-55

7 Mart 2007 tarihinde eklendi
hayatımda izlediğim en kaliteli ve en mükemmel türk filmi gurur duydum valla
e-ozgurkapar
e-ozgurkapar

7 Mart 2007 tarihinde eklendi
Haluk Bilginer'e"dünya çapında bir aktör"desek sanırım abartmış olmayız.Bu filmi de bir lokomotif gibi tek başına sürükleyip götürüyor adeta.Beyazıt Öztürk de oyunculuk kalitesi açısından gelecek vaatediyor.

Son dönemde izlediğim en sıcak,en samimi,en doğal,en içten filmlerden biriydi.Özellikle de bir tarihsever olarak filmin tarihsel arkaplanını izlemekten inanılmaz keyif aldım.Ve de filmin komedi-hiciv dozunu da son derece yeterli ve makul buldum.

Kısacası,belleğimde hoş bir iz bırakaran,hatta tadı damağımda kaldı diyebileceğim oldukça güzel bir filmdi.Emeği geçen herkesin eline sağlık....
rxg05
rxg05

5 Mart 2007 tarihinde eklendi
Tek kelimeyle muhteşem bir film.Kostümleriyle, senaryosuyla,oyuncu ve oyunculuklarıyla 10 üzerinden 10.Beyaz ve Haluk Bilginer'in oyunculukları izlenmeye deger.Rolleriyle cok uyumluydular.Kesin izlenmesi gereken bir film.
by-bloody
by-bloody

2 Mart 2007 tarihinde eklendi
ilk defa bi filmin sonunda tüylerim diken diken oldu inanılmaz mükemmel bi film diyemem ama giysiler ve ince esprileri ni de iiçine katatsak bence iyi bi filmdi
omer-yurtman
omer-yurtman

2 Mart 2007 tarihinde eklendi
Kostümleri olsun,kullanılan osmanlı şivesi olsun,esprileri olsun ve tabi ki müzikleri olsun mükemmel bir filmdi.
Xearon
Xearon

1 Mart 2007 tarihinde eklendi
Sinemada izlemek nasip olmamisti Cdsini almakta,daha once tvde verdi ordada ama bugun kismet oldu izlemek ve cok cok begendim bence son yillarda cekilen en guzel Turk filmlerinden biri olmus ozellikle sonunda golge oyununu cok guzel yansitmislar hayran oldum gercekten basarili bir film oyunculuk senaryo yapim,teknik,goruntuler,isiklar harika valla :)
mohawk2007
mohawk2007

25 Şubat 2007 tarihinde eklendi
Bugüne kadar izlediğim en güzel,en eğlenceli en başarılı flimlerden biri, gerçekten kutlarım uzun bir çalışmanın sonunda çıkmış kusursuza yakın bir yapım, müzikler, oyunculuklar,efektler, Emeği geçen herkese saygılar, Bu flim bu kadar güzel yapılabilirdi. Sanırım 40 defa izlesem sıkılmam,, İzlediğinde insanın içini kıpır kıpır eden keyiften uçuran bir flim