Hacivat Karagöz Neden Öldürüldü?
4,1

varisler3
varisler3

19 Şubat 2006 tarihinde eklendi
Bir bursalı olarak ve az çok karagözle hacivatın neden öldürüldüğü hakkında bilgi sahibi olduğumu düşünerekten konusu güzel hazırlanmış kostümüyle oyunculuğuyla gerçekten çok emek harcandığını düşündüğüm filmlerden biri özellikle Haluk Bilginer gibi bir sanatçının bu filmde oynaması ve Beyazıt Öztürk`ün çok iyi bir oyunculuk örneği sergilemesi çok hoşuma giden yanları birde o zamanın dilinin kullanılmasıda oyuncular için ve izleyici için biraz zorluk çıkarsada anlaşılır şekilde olması filmin güzel yanlarından biri.
birincipisces
birincipisces

19 Şubat 2006 tarihinde eklendi
ben dili anlayamamaktan korkuyodum ama o kadar güzel kullanılmış ki izlerken hiç yadırgamadım... müzikler kostümler hikaye herşey çok iyi olmuş.özellikle de oyuncu seçimleri tabi...Bence Türk sineması açısından hem çok kaliteli hem de çok tanıtıcı bi film olmuş.sette de çok eğlenmişler ayrıca kamera arkaları filmden önce beni etkilemişti zaten :)
kortay01
kortay01

19 Şubat 2006 tarihinde eklendi
Görüntüler ve dekor gerçekten süper. Film çok hoşuma gitti. Beyaz ve Haluk Bilginer süper oynamış. Çocuk filmi bekliyordum ama gerçekten komik ve hüzünlü bir film çıktı karşıma. Gerçekten Türk sineması gün geçtikçe büyümeye başladı arkadaşlar
dl-dvd
dl-dvd

türk sinemasının gelişimi
arkadaşlar gerçekten güzel bir film karakterlerin tam oturdugu herşeyin yerine oturdugu bir film dil olsun kostümler olsun çok güzel olmuş fantastik bir film animasyonlarda çok güzel olmuş ben ce izlenmesi gereken bir film
gs-selma
gs-selma

18 Şubat 2006 tarihinde eklendi
bu akşam izledim filmi gerçek ten çok iyiydi.ve sölenildiği gibi ses düzeninde sorun falan yok.ayrıca gerçekten hikaye çok iyi işlenmiş.haluk bilginer ya zaten mükemmel bi tiyatrocu burda gerçekten çok iyi.heleki ayşe hatunla(şebnem dönmez) karagözün şarkı sölediği sahne cidden çok güzeldi.her espri yerinde tadında.ben çok beğendim.emeği geçen herkesin eline sağlık....
bilalgulsen
bilalgulsen

18 Şubat 2006 tarihinde eklendi
Hem güldüm hem ağladım...
Diğer oyuncular Haluk Bilginer'in gölgesi altında kalmış olsada, genel anlamda çok iyi bi film.
Dabba, Babam Ve Oğlum gibi iyi türk filmlerinin vizyonda olduğu şu zamanda iyi bir yer edineceğe benziyor... Kostüm ve müzik harikaydı. Filmde özellikle duvarda ayşe hatun ile karagözün ellerini birleştirmesi beni çok etkliledi. Kablumbağa terbiyecisi'de bir okadar hoşuma gitti :)
hasinerkek
hasinerkek

17 Şubat 2006 tarihinde eklendi
film zevkliydi ama türk sinemasında bi devrim yaratacağını düşünmüyorum. Seslerde gerçekten çok büyük sorunlar var, bazen kimin ne dediği anlaşılmıyo ve bu sorunun bu zamana dek giderilmesi gerekirdi. Film Osmanlıyı da doğru tanıtmıyor aslında ama gerçekten hoş vakit geçirtebilecek bi film. Beyaz hayranları kesinlikle gitmeli çünkü harika oynamış. Şebnem dönmezde bi başka güzel:)
ahgonline
ahgonline

17 Şubat 2006 tarihinde eklendi
Ben filmi çok beyendim. Fragmanları izledikden sonra izlerken yarılacağım bir film gibi gelmişti ama film bu bağlamda beklediğimden farklı çıktı. Çok güldüren bir film değil. Ama keyifle izledim. Basit bir komedi filmi olmadığını bilerek gitsem çok daha fazla zevk alırdım.
gokselsarac
gokselsarac

14 Şubat 2006 tarihinde eklendi
Hacivat ile Karagöz filmi türk sinemasında bazı devrimler yaratabilecek gibi gözüküyor fragmanı ve eleştirilerini dinlediğim kadarıyla..