Hacivat Karagöz Neden Öldürüldü?
4,1

jackwonka
jackwonka

20 Şubat 2006 tarihinde eklendi
Seslendirme çok kötü. Filmi anlamakta zorluk çekiyorsunuz. Senaryoda çok iyi olmayınca izlemek için sadece Haluk Bilginerin oyunculuğu kalıyor. Bence televizyonda yayınlanmasını bekleyin.
nahrug
nahrug

26 Aralık 2009 tarihinde eklendi
cidden hacivat ve karagöz neden öldürüldü, pekala devam filmleri yapılacak bi malzeme var. abuk subuk filmlerin daha doğrusu hikayelerin 1. 2. 3. 4. .... filmleri yapılırken böyle bir hikaye neden öldürüldü! bence çok büyük bir kayıp...
closure-2
closure-2

19 Şubat 2006 tarihinde eklendi
Filmi izledim sadece fragmanı izleyen arkadaşların film üzerine sarfetmiş oldukları övgü dolu sözleri hakettiğini söyleyemem.Kullanılan dil espirilerin kaçmasına sebep olmuş.Beyazın show programındaymış gibi espiri yapması gözlerden kaçmıyor.Bana göre vasatın altında bi film tavsiye etmiyorum.
sinan-klc
sinan-klc

18 Nisan 2006 tarihinde eklendi
valla ne yalan soyliyim bekledigimi bulamadım filmin adı hacivatla karagoz oyuncularıda haluk bilginerle beyaz olunca belkide cok sey bekledim onadandır film genel olarak fena deil ama sesler ozellikle konusmalar cidden kotuydu henuz gitmemeis olanalar lafları anlamak icin cok dikkatli dinlemeleri lazım yoksa bi cok espiriyi kacırabilirler filmin bi kotu yanıda dogru duzgun bi konusu olmayısıydı cok basdan savma bi konu ustunde olayalar geciyor daha cok ozenilseydi coook daha guzel seyler cıkabilirdi ortaya diyorum.