Küçük Adam
3,9

gitarhist
gitarhist

17 Aralık 2006 tarihinde eklendi
hahaaa, dek denecek kelimee bu = hahaaa. Valla ben çok eğlendim, karakter cupp diye oturmuş yerine,çok şirin bi adam yaww, süper mimikler süper espriler.Arkadaş çevresi ile izlenirse daha bi geyik olabilir :)
posexive
posexive

20 Kasım 2006 tarihinde eklendi
ömru hayatımda bu kadar gulmedım ıslemeye deger bır fılm gercekten
yusufkanen
yusufkanen

12 Kasım 2006 tarihinde eklendi
abi filme gülmek içinmi yoksa eleştirmek içinmi bakıyonuz tamam hatalar var ama komedi bu tarih filmi degilki.
meliteen
meliteen

3 Eylül 2006 tarihinde eklendi
hayatımda bu kadar çok güldüğüm 2. film gülmek istiosanız we benim yorumlarıma güweniosanız gidin
Ceren S.
Ceren S.

26 Ağustos 2006 tarihinde eklendi
Ben izlerken çok güldüm yaaa bence son derece iyi bir zenci filmiydi.. P-unit espriside çok hoştu. =)
blackpearl8787
blackpearl8787

26 Ağustos 2006 tarihinde eklendi
film çok komikti wayans kardeşlerdende bu beklenirdi zaten ayrıca ikiside çok komik ve tatlılardı
tolga-ekici86
tolga-ekici86

5 Ağustos 2006 tarihinde eklendi
filmi yurt dışında basın gösteriminde izledim gerçekten çok komik bu kadro ve bu şamata herzaman yakalanamaz kacırmayın derim ben izleye bildiğim kadar izliycem...
thugboy
thugboy

2 Ağustos 2006 tarihinde eklendi
izlediğim en komik zenci filmi.altyazısı olmamasına rağmen o kadar çok güldüm ki karnım ağrıdı.vizyona girince eminimki kimse izlediğine pişman olmayacak.