Küçük Adam
3,9

kaansadik
kaansadik

21 Şubat 2007 tarihinde eklendi
acayip komedi eğer eğlenmek istiyorsanız sırf bu filimi izleyin yeter moreliniz yerinize gelir
bylaw
bylaw

31 Ekim 2006 tarihinde eklendi
Gerçekten super bir komedi!,toplulukla beraber izlenecek bir film gulmek garanti.beğenmemek neredeyse imkansız ;)
beckhammm831
beckhammm831

20 Ekim 2006 tarihinde eklendi
gerçektende son zamanlarda böyle komik bir film izlememitim doğrusu. müthiş bir komedi. aralıksız gülüyosunuz.
mehmeterhanucarr
mehmeterhanucarr

11 Ekim 2006 tarihinde eklendi
arkadaşlar bu filmi kaçıranlar çok büyük hata etmiş olurlar hayatımda bu kadar güldüğümü hatırlamıyorum tüm salon zaten artık gülmekten kırılıyordu en çok güldüğüm film frgmanlarından aslında anlamıştım ama bu kadar eğleneceğimi zannetmiyordum özellikle ateşini ölçerlerken kendini savunup ebeveyni düşürmesi beni bitirdi ya:) filmi çok önceden izledim ama yeni üye olduğum için şimdi yazabildim bıkmadan tekrar tekrar seyredeceğiniz bir film kesinlikle 10/10
gurkan6185
gurkan6185

1 Ekim 2006 tarihinde eklendi
Hayatimda iskence cekerek izledigim ve zorla guldugum ender filmlerden biriydi cok basit espriler vardi,hic sevmedim..
flood1
flood1

14 Eylül 2006 tarihinde eklendi
ilk defa bir komedi filminde bu kadar guldum kesin gidin çok süperdi sinemada herkes gülmekten kendini alamadı
hoobes
hoobes

1 Eylül 2006 tarihinde eklendi
Hey Man! Bu filmi seyret =)
Bende filmi çok beğenerek ve eğlenerek izledim bastım kahkahayı =) ne yazayım başka size ya gülmek istiyor ve zenci filmlerinden hoşlanıyorsanız kaçırmayın. Absürt ve zıtlıklara gülenler için biçilmiş kaftan.
l-i-l-a-H
l-i-l-a-H

31 Ağustos 2006 tarihinde eklendi
'Scary Movie-1,2' ile 'White Chicks-İki Fıstık' ın senarist-yönetmen ve oyuncuları Wayans biraderler gene döktürmüşler.Gülmek için birebir,kahakahalarınızı kısmakta zorlanabilirisiniz :D Kerry Wahington ve Brittany Daniel filmin güzel kontenjanını doldurmuşlar :D Chazz Palminteri,Molly Shannon ve Rob Schneider yan roleriyle gayet başarılydılar...