09tekke
7 Ekim 2007 tarihinde eklendi
ilk bakışta orta yaşlılar tarzı gibi görünsede genç ve genç kalanların filmi bence.film daha ilk sahnesinde başlıyor insanı güldürmeye bizde o yaşlarda böyle çılgınlık yaparmıyız acaba
Çok eğlenceli,çok komik.Zaten çok sevdiğimiz Ray Liotta’yı bulmuşen,üstüne 4 tane daha usta aktör eklenince filmden aldığımız keyif 4 kat daha artıyor.
Kadro genişliği olmasına rağmen, sadece belli bir kesime hitap eden (Harleyciler ve onların hayranları) esprileri ve taşlamaları sadece yine belli bir kitlenin anlayabileceği vasat ve maalesef bir o kadar da sıkıcı bir film. Bu zengin kadrolu filmden çok daha iyi şeyler beklerdim.
Hani kadroya bakınca diyorsunuz ki iyi bir film gibi duruyor. Fakat beklentilerinize cevap olamıyor. Yine de eğlendirici bir film hoş vakit geçirten bir film. Ne iyi ne kötü...
bir beklenti içinde değildim ama bazı kriterler vardır yaa işte öyle aldım dvd’sini, çokta beklediğim kadar çıkmadı ama evde izlenebilecek hoş vakit geçirilebilecek bir film diyebiliriz.
son zamanda güldüğüm ve gerçekten eğlendiğim mükemmel bir film. zaman kaybı falan hiç değil. ve kesinlikle sizi kahkahalara boğacak kadar güldürmeyi başarıyor. kesinlikle tavsiye ediyorum:))