kuzularynsessizli-i
21 Nisan 2010 tarihinde eklendi
Fransa nın en iyi yabancı film dalında Oscar adayıydı. Oscar alacağını sanmıyordum ama güçlü bir film olduğu belli. Baba yada Scarface ile kıyaslanmaya başlandı ama o filmler gibi mükemmel olmadığını düşünüyorum. İzlerken zaman zaman sıkıldım çokda önemli bir film değil...10/7.5
Çoğu arkadaşın yorumunun aksine ben filmi o kadar beğenmedim.Örneği gayet fazla olan vasat bir suç filmi bence başyapıt gibi kelimeleri kullanmak o kadar kolay değil 5/10
çok uzun ve çok sıkıcı filmlerden bir tane daha.izlemeden önceki puanına güvenerekten izlemeye başladım.film sonuna kadar hiç sarmadı.sadece finali merak ede ede bitirdim.ama final minalde yoktu.ilginç yapılmaya çalışılmış gereksiz uzunlukta normal bir film.eğer çalışıyorsanız, hiç tavsiye etmem.çünkü bir gününüzü alır.işten geldiniz diyelim yemek,çay,kahve vs. filme başladınız ve 155 dk.gerçek bir boşa zaman kaybı budur.çalışmıyorsanız yine izlemenizi tavsiye etmem. çünkü boşa zaman kaybı herkes için iyi değildir.6 kişinin verdiği puan 9.7 ye ulaştırmıştı,oysa 5/10 dan fazlasını hak etmiyor.buda en az 500 kişinin vermediği puana güvenmemem gerektiğini öğretti ban.
Imdb puanının yüksek olmasından dolayı ve hapishane filmlerini seven biri olarak izledim ancak benim için ağır ilerleyen sıkıcı bir filmdi. fazla uzun tutmuşlar. her şeye rağmen hapishane yaşantısı ve olaylar çok gerçekçi yansıtılmış.