Ölüm Çıkmazı
3,2

sefa-celebi90
sefa-celebi90

18 Temmuz 2007 tarihinde eklendi
film idare eder yani vasat ama oyuncuların ölümsahneleri harika
johnny-lee
johnny-lee

13 Temmuz 2007 tarihinde eklendi
bi iki sahnesi dışında işe yaramaz
dirensar
dirensar

6 Temmuz 2007 tarihinde eklendi
Cok kotu kurgulanmis , bircok soru isareti olusturan kotu bir film.
SashaFierceBee
SashaFierceBee

1 Temmuz 2007 tarihinde eklendi
böyle filmler yapacaklarına komedi yapsınlar daha iyi...adam kurbanlarını kaçırırken kafasını fln duvara çarptırıyo ya....
rudeonerudeone
rudeonerudeone

30 Haziran 2007 tarihinde eklendi
bu tür filmlerden çokça var,bence konusu da biraz saçmaydı...arkadaşlar toplanıp evde izlerse belki vakit geçer ama onun dışında sıkılırsınız
Ilknur K
Ilknur K

12 Haziran 2007 tarihinde eklendi
Bazı sıradışı sahneleriyle kendini kurtarmış bir film. aslında seneryo çok vasat hatta saçma. ama sizi germeye yetecek bir kaç sahnesi var özellikle köpeklerin kızı parçalama sahnesi inanılmazdı.10/6
mehtap6
mehtap6

3 Haziran 2007 tarihinde eklendi
filmin konusu çok basit ilgii çekici degil ama arkadaşlarla izlendiğinde çok zevkli olabiliyor hele o telefon tutma sahnesini biz hiç unutmayacagız :)
arslansoylumsn
arslansoylumsn

12 Mayıs 2007 tarihinde eklendi
filim alışıldık konu alışıldık bir deli yani hep alışıldık şeyler sadece zaman kaybı bir flim güzeldiil
bdegismez
bdegismez

14 Nisan 2007 tarihinde eklendi
Seyrettiğim en saçma-salak korku filmiydi. Ne bir mantık var ne bir gerçekçilik. Aynı tür onlarca film çevrilmiş olmasına rağmen, neden hala bu filmler çevriliyor anlamam. Boşa zaman kaybı!!
topak1983
topak1983

11 Nisan 2007 tarihinde eklendi
filmde sahneler çok gerçekçi remen ırkıldım testere tarzında fılm izlemenızı tavsıye ederım
gnsl61
gnsl61

31 Mart 2007 tarihinde eklendi
film güzeldi fakat ben çok güldüm filmde.bu psikopat adamın asansörde dayak yiyip sinirlendiği sahne de tamamen koptum :)
gokhan-arslanbas
gokhan-arslanbas

31 Mart 2007 tarihinde eklendi
Konusu çok ilginç değil ama film bende vasatta değil bu tür film meraklıları izleyebilir ama hoşlanmayanlar kesinlikle memnun olmazlar
darkness1985---
darkness1985---

24 Mart 2007 tarihinde eklendi
Görmeye alıştığımız bir gurup gencin başından geçen teksas katliamının değişik bir versiyonu sayabileceğimiz kötü olmasada vasat bir film...
mrtzmbk
mrtzmbk

20 Mart 2007 tarihinde eklendi
Film tam bir vahşet korku diil vahşet psikopatın teki önüne gelenin gözlerini oyuyo kesiyho biçiyo lütfen kaçın uzaklaşın kurtulun bu filmden 10/0 demek isterdim yani
iguanaxxx
iguanaxxx

15 Mart 2007 tarihinde eklendi
Kesinlikle izlenmeye değer bir film.Biz izlerken anlık çıkan cinayet sahneleriyle koltuğa çaklıp kaldık ayrıca işkence ve öldürüş tarzı ile içimiz dışımıza çıktı. Testerenin müptelası olanların bu filmi de beğeneceğine inanıyorum en azından işleniş tarzı hakkında bilgi vermek adına...