ressamvenus
13 Ekim 2007 tarihinde eklendi
Beklentimin altında kalması beni hayal kırıklığına uğrattı.Oysaki sabırsızlıkla beklemiştim bir fantastik film hastası olarak.İçi doldurulamamış bir şeyler var.R.De Niro ve M.Pfeiffer sırtlamış filmi...
Felaket otesi bir film. Akıl fikir sahibi bir insanın baştan sona oturup dayanması mümkün değil. Keşke birisi beni bu şekilde uyarmıs olsaydı - hayatımdan yitirilmiş 2 saatti. Robert de Niro gibi bir oyuncu böylesine bir kalpazanlığa nasıl imza attı, inanılır gibi değil. Çocuk filmi desen değil, hayal gücü yüksek yetişkinlere yönelik bir film desen - o da değil. Bir felaket.
Klasik bir aşk filmi olduğu ilk sahnelerinden belli olsa da , Daha sonra konuyu işleyiş tarzı ve romantizmi ayrıca gemideki sahneler ve rdn nin karaktere verdiği performans için kesinlikle izlenmesi gereken bir film. Take That sevmem ama soundtrack teki performans müthişti onu da tavsiye ederim...
Bu film tambir mistik aşk filmi ve bu filmde herşey var;korku,komedi,aşk,fantastik,gerilim...ve okadar yumşak işlenmişki alıp goturuyor sizi bu filmi sakın kuçümseyin dikkatli seyredin.iyiseyirler
film gercekten cok iyi, kurgu olarakta, efekt olarakta fantastik sinemanın yaş sınırlaması koymadıgı fılmlere yas sınırı getırerek buyukler için fantastik bir film yapılmış ve sonu gerçekten izlemeye değer