Yıldız Tozu
4,3

nuray-eylul
nuray-eylul

17 Ekim 2007 tarihinde eklendi
güzel bir film, sizi bu dünyadan kopartmayı başarıyo. Bu arada cidden güzel romantizm var ve insanı etkiliyo, ayrıca filmin bitişindeki jenerik müziğide çok güzel.Ama sanki güzel şeyler yakalamışlar ve daha da iyisini yapabilirlermiş diye düşünüyorum.Sonuç olarak izlenmesi gereken bi film.Ağzınızda şeker tadı kalıyo...
khaleesi
khaleesi

24 Mayıs 2008 tarihinde eklendi
muhteşem ötesi harika bi film mutlaka izlenmeli bence.ben çok beğendim.görsel efektlerini filmin konusunu ve de robert de niro nun filmdeki karakteri çok hoşuma gitti,komik sahneleri de var sade bi bilim kurgu zannetmeyinn.mutlaka izleyin ((=
sweet-casnu
sweet-casnu

2 Kasım 2007 tarihinde eklendi
gerçekten gzl filmdi. ben beğendim , ama filmde en çok güldüğüm kısım , al pacino nun o haliydi. adamı ne kılıklara sokmuşlar. :) çok eğlenceli ve hoştu. sarışın cadı çoooook gzldi. mutlaka izleyişnnn
makman
makman

15 Aralık 2007 tarihinde eklendi
Ben çok beğendim.Mükemmel bir fantastik yapım olmuş.Senaryosuda çok sürükleyici.Mekanlar ve görsel olarakda çok hoş.
basakbilgi
basakbilgi

9 Ekim 2007 tarihinde eklendi
Çok leziz bir filmdi...Kitabını okumuş değilim ama hiç sıkılmadığımız, sürükleyici bir filmdi...Robert de Niro yine döktürmüş, şu sıralarda izlenebilitesi yüksek olan nadir filmlerden, keyifli bir 2 saat geçirmek ve beyin kıvrımlarınızı zorlamak, metafor kasmak istemiyorsanız izleyiniz, izletiniz efendim:)
sinema
1 ziyaretçi
23 Aralık 2008 tarihinde eklendi
İzlediğim en iyi fantastik, aşk filmlerinden biri. 10 puan verdim.

Take That - Rule The World

kapanış parçası. dinlemelisiniz.
redoxx
redoxx

26 Temmuz 2008 tarihinde eklendi
Filmde aranan her türlü özellik bulunmakta; görsel efekt,senoryo,oyunculuk hepsi mükemmel..
daybyday8181
daybyday8181

2 Mart 2010 tarihinde eklendi
seyrederken büyük keyif aldım ve filmi yaşadım ... harika
constantine508
constantine508

5 Ağustos 2008 tarihinde eklendi
Çok Pozitif bir Film. Sakın Kaçırmayın derim =) 10/10
deckard76
deckard76

8 Mart 2008 tarihinde eklendi
Baştan sona zevkle izlenen çok eğlenceli ve büyüleyici bir yapımdı.Oyunculuklar,kurgu,senaryo ,müzikler ve özel efektler dört dörtlük.Mutlaka izleyin.
vedek-2
vedek-2

13 Mayıs 2008 tarihinde eklendi
Yıldız Tozu bence baştan sona saçmalıkla ve kopukluklarla dolu, ağır ilerleyen, hiç bir ilgi çekiciliği olmayan sıkıcı bir film. Arkadaşlar görsel efektlerin ve oyunculuğun çok iyi olduğundan bahsetmişler, hâlbuki görsel efektler hiçte iyi değildi. Ortada oyunculuk adına hiç bir şey de yoktu. Robert De Nironun böyle gereksiz bir filmde oynaması şaşılacak şey, yakıştıramadım doğrusu. Yani filmin eksilerini saymaya başlasam bitmez. Arada bazı güldüren sahneler var ama bu, filmin içerdiği bayatlığın yanında ufacık bir artı unsur.
Filmin sonunu zor getirdim diyebilirim. Bu kadar kişi bu filmi nasıl beğenmiş o da enteresan... Yani masalsı hava denilen şeyin Yıldız Tozunda mevcut olduğunu söylemek de çok zor.
Kısacası Yıldız Tozu bol bol sıkılmak ve daralmak için bire bir. 5 puan veriyorum.
laleerol
laleerol

2 Ağustos 2007 tarihinde eklendi
Merakla beklediğim bir diğer film,oyuncu kadrosu da güzel,artık izlemek için sabırsızlanıyorum,başarılı olacağını düşünüyorum.
suadiyekartali
suadiyekartali

24 Mart 2011 tarihinde eklendi
Son zamanlarda bir film bittiğinde hiç bu kadar iyi hissetmemiştim kendimi.
Teşekürler...
Hiç bir yıldız kırık bir kalple parlayamaz...
for you
10/8.7
ananaspapaya
ananaspapaya

7 Ekim 2007 tarihinde eklendi
'stardust' nadir rastlanan bi şekilde hem çook romantik hem de çook komikti. bi önceki sahnede duygulandırırken sonrakinde ince bi espriyle insanı güldürüyo. özellikle michelle pfeiffer ve robert de niro baya komiklerdi :)) oyuncu kadrosu da gayet başarılıydı bence. uzun bi film olmasına rağmen hiç sıkılmadım hatta bi daha da izlerim yani :)
Actor-Ums
Actor-Ums

31 Ocak 2008 tarihinde eklendi
çok güzel bir film kesinlikle. fakat bunu sölemek isterim bu filmin türü bilim kurgu değil, fantastik. neden bu filmin türüne fantastik yazılmamış merak ettim. bu arada Michelle Pfeiffer bütün güzelliği (aynı zamanda çirkinliği) gözler önüne seriliyor. izlemenizi tavsiye ederim.