kabus-2
14 Aralık 2009 tarihinde eklendi
Son zamanlarda içinde saf aşkı görebildiğim ender filmlerden. Fantazi, Aşk ve mükemmel bir öykü.. İnsanı çok ayrı bir atmosfere sokabilen harika bir filmdi.
kesinlikle 9+ bir film 8 puandan çok daha iyi. izlediğim en iyi filmlerden biri; romantik, komik, masalsı kız arkadaşla gidilmesi etkiyi arttırır diye düşünüyorum
bir çok türü içinde barındıran bir film..fantastik bir macera, romantik bir komedi. oyuncu kadrosu ve gayet başarılı efektler sayesinde hepsi en iyi şekilde son halini almış. e bizde oturup keyifle seyrettik=)
Filmi çok beğendim.Her yaşa hitap ediyor.İzlediğim Fantastik filmler içinde en güzel olanı.Robert De Niro ve Hayaletler gerçekten güzel olmuş.Herkeze tavsiye ederim pişman olmazsınız...
Bugüne kadar yüzlerce film izledim ama bunun yeri bambaşka.Heyecan ve tempo hiç düşmüyor.Kurgu mükemmel.Hayal ürünü ama tıpkı Yüzüklerin Efendisi gibi görsel bir şovla yapıldığı için büyülüyor.Bu filmi izlerken daima yüzünüzde bir tebessüm oluşursa şaşırmayın.Hatta bazı sahnelerde kahkahalarınızla komşularınızı bile rahatsız edebilirsiniz:)Kesinlikle ama kesinlikle izlemelisiniz.Şu an hala beklediğiniz hata :)
güzel bir film ama bu kadar yüksek bir puanı hakketmiyor. bu filmden düşük puanlı çok güzel filmler var puanlama çok saçma olmuş ama sıkılmadan ailecek izlenebilecek kaliteli bir film. güzel ama mükemmel değil 7/10
8.7 ve yorumlara aldanıp izledim çok kötü olmasada iyi bir filmde diyemeyiz 8.7 bu film için çok fazla en fazla 7 alması gerekir fantastik film azlığındamı ne bu kadar yüksek almış notu anlamadım filmi izleyen arkaşlarımda beğenmemiş 8.7 ye aldanmayın diyorum sadece
biraz once filmden geldim ve cidden cok hos dakikalar geçirmeme sebep oldu.Ne michelle preifer ne de robert de niro bu sekilde rollerle karsımıza cıkmamıslardı ve ozellıkle yıldız yveinin ilk gozuktugu sahnede beyazlar ıcınde ve parlarken cok muhtesem gorunuyordu.Ayrıca filmin müziklerine değinmeden geçemeyecegim ve herkese siddetle tavsiye edecegim.Gidin paranıza kesinlikle yazık olmayacaktır
Stardus,usta oyunculardan kurulu fantastik macera türünde bir film.Taşralı bir gencin sevgilisine kavuşmak için yıldız getirmek için yollara düşmesini konu alan film,ilginç senaryo ve fantastik öğeleriyle ilgi çekici bir yapım. Usta oyuncular Robert De Niro ve Michelle Pfeiffer ın oynadığı film izlemeye değer.10/7.5