Sınır(da)
3,4

Demirtas
Demirtas

15 Ocak 2011 tarihinde eklendi
Hostel tarzı filmlerden biri daha. Ama bence o filmin seviyesine çıkamıyor. Kötümü ? Bence değil ama iyi olduğunuda söyleyemem.
l-i-l-a-H
l-i-l-a-H

19 Kasım 2010 tarihinde eklendi
Günümüz, kan ve şiddet seven seyircisine...
ill-key
ill-key

2 Aralık 2009 tarihinde eklendi
İlk 1 saat amacı belli olmayan bir film ile karşılaşıyoruz.. Sonrasında konu ortaya çıkıyor ancak , kandan başka bir amacı olmadığını filmin sonunda anlıyoruz..10/5..
msaidtasdemir
msaidtasdemir

7 Ocak 2009 tarihinde eklendi
midesi kaldıran izlesin. insanın kanını donduruyo.
gokselarali
gokselarali

1 Ocak 2009 tarihinde eklendi
Gereksiz bir film.Sadece kan var.Konusuda bişiye benzemiyor.
mehtap6
mehtap6

30 Aralık 2008 tarihinde eklendi
Konu bütünlüğünün iyi yansıtılamadığını düşünüorum yani sanki bir konuyla başlanıp başkasına geçilmiş gibi.ama vahşet ve kan istiyorsanız izleyebilirsiniz. Otel tarzı bir film ama o kadar kaliteli oldugunu söyleyemicem.
zafer-calayoglu
zafer-calayoglu

24 Aralık 2008 tarihinde eklendi
filmin son 10 dk çok gereksiz uzatılmasına rahmen kan isteyenlerin yeterince kana gömüleceği bir film çarpışmalar etkili olmuş
Chev
Chev

16 Aralık 2008 tarihinde eklendi
Malesef olmamış..Aslında bazı yerlerde güzel bir ritim yakalanıyor ama sonra yine mahvediyorlar..Yönetmen değişik bir isim olsa daha güzel birşeyler ortaya çıkabilirmiş..
betyl
betyl

5 Ekim 2008 tarihinde eklendi
garip... vahşet sahneleri iyiydi, o kadar...
filmdenanlar
filmdenanlar

12 Eylül 2008 tarihinde eklendi
klasik fransız filmi.bol kanlı,vahşetin doruklarında... high tansion,inside gibi yapımlarla hemen aynı.yinede sıkılmadan izlenebilir
alba42
alba42

16 Ağustos 2008 tarihinde eklendi
Son zamanlarda izlediğim en iyi korku/gerilim filmlerinden birisi.Senaryo basitte olsa korku filmleri için önemli olduğunu düşünmüyorum.Sağlam konu bekleyen adam böyle bir filmi neden izlerki'Gidin dram izleyin.Korkup gerilmek isteyenler için ideal bir film.Bu puanıda kesinlikle haketmiyor.
cinemaniac-87
cinemaniac-87

15 Ağustos 2008 tarihinde eklendi
film bu tarz yani kanlı işkenceli tarzı ilk defa izleyecek olanlar için güzel gelebilir.. ama bence aynı senaryo hatta işkence sahneleri bile kopya... yine de izlenebilir.. 7puan
sugarly-2
sugarly-2

13 Ağustos 2008 tarihinde eklendi
senaryoda kopukluklar olsa da film fena değil ama "yüksek tansiyon" dan iyi olduğunu söyleyemem..
monopoly
monopoly

10 Ağustos 2008 tarihinde eklendi
Ben filmi açıkçası beğendim,fransızlar gün geçtikçe sinemada öne çıkarıyorlar isimlerini,kamera açıları başarılı.Hitler tarzını oyuncuya iyi adepte ettirmişler izlerken hitleri görür gibi oldum en azından ,kurgu başarılı oyunculuklar iyi ,ben beğendim tavsiye ederim.
byybora
byybora