Kurtlar Vadisi Irak
3,6

JeanClaudeVanDamme
JeanClaudeVanDamme

13 Eylül 2006 tarihinde eklendi
Anti-Amerikancı olan ve bunu yaparken de Amerikan sinemasını baştan aşağı taklit eden bir film ne kadar inandırıcıysa ’’Kurtlar Vadisi-Irak’’da o kadar inandırıcı ve karikatürize.O yüzden izleyiciler 2 gruba ayrılabilir.Filmin milliyetçiliğiyle gaza gelip sinema çıkışında bile kasılarak yürüyenler ve filmin ciddiyetsizliği, mesajlarını izleyenine aptal muamelesi yaparcasına kafasına vura vura vermesi ve basit bir taklitten öteye geçememesi dolayısıyla filmi gülerek izleyenler olarak.Ben ikinci gruba dahil olanlardanım,tercih sizin. 3/10
linkin-13
linkin-13

30 Ağustos 2006 tarihinde eklendi
'kurtlar vadisi' dizi olarak çok çok başarılıydı ama kurtlar vadisi ırak berbat oldu..
ersindurmus62
ersindurmus62

30 Ağustos 2006 tarihinde eklendi
ben bu filmi kesinlikle bi sinema filmi olarak görmüyorum film opet reklamındaki cem yılmazın deyimiyle'hayal mahsulüsün polat' dedirtiyo bizim askerlerimizin basına cuval geçiren ameriklalılara sadece böyle sacma sapan filmlerle cevap verebiliyoruz bi zamanlar cüneyt arkın tek basına koca bizansı iki tokat yemeden dize getiriyodu aradan yıllar geçti avrupa sineması muhtesem filmlerle iyi ki sinema var dedirtirken ve amerikelılar bile rambo tarzı filmleri bırakıp savaş tanrısı gibi şiddetin ve terörün dünyaya nereden bulaştıgını o kadar sert bir sekilde dile getirirken biz 3-5 babanın koskoca amerikan zırhlı birliklerini 14'lü tabancalarla dagıtmalarını sinema diye izliyoruz ve malesef izleyicilerimiz de harika film diye görüs belirtiyolar 2006 yılında yeniden çıkışa geçen türk sinemasına hiç yakısmayan bi yapım olmus .....
sofu-1
sofu-1

28 Ağustos 2006 tarihinde eklendi
gercekten harika olmus necati sasmazın oyunculugu süper lütfen önyargısız izleyin filmi
mach-k
mach-k

23 Ağustos 2006 tarihinde eklendi
dizisine direk ön yargılı değilim ancak film -sosyal yönü de bir tarafa bir film olarak- kesinlikçe ÇOK ÇOK kötü.. hele ev sineması için her yönüyle fiyasko... tek tutar tarafı işgal eleştirisi..
durukankurt
durukankurt

17 Ağustos 2006 tarihinde eklendi
bir yere gitmek yerinde durmaktan iyidir. k.v.ırak bizim gerçek ilk aksiyon filmimiz bu kesin. hatırlayın rambo 1 ilk izlendğnde olay olmuştu(hatırlayanlara) ama ordada bir sürü saçmalık vardı. rambonun hala bir çok duvarda posteri var polat bir film kahramanıdır onu sevdik.ama abartmayalımda. yine de hataları çok olsada ortadoğuda dönen dolapların anlatılması güzel filmde. oynanan oyunların vede. ama gerçek şu ki oyunculuk konusunda polatımızın billy zane den bayağı bir ders alması lazımm. ve daha enterasan bir yorum olacak belki devamı da çekilmeli mesela k.v. israil.
oguzcetin990
oguzcetin990

7 Ağustos 2006 tarihinde eklendi
Bence çok iyi bir film olmuş.En azından gerçekleri anlatıyo...
kkubkub
kkubkub

2 Ağustos 2006 tarihinde eklendi
işte bir insan sömürüsü örneği daha!!!
kurtlar vadisine televizyonda yayınlanırkende karşıydım!!!
yaptıkları bu filmdede ne bir konu,ne bir oyunculuk,nede sanat adına yapılmış birşey var!
insanların zayıf duygularından,şiddet gibi bastırılmış duygularından,zaaflardan yararlanılarak
ortaya konmuş ticari bir amaç var!
kurtlar vadisi bir bomba sahnesinin reklamını 3 ay yaparak,
adam olmak için bele silah takmanın iyi birşey olduğunu,intiharın onurlu bir davranış
olduğunu benimseterek,insanların en şerefli duygularından biri olan milliyetçilik duygusunu
basitçe kullanarak buralara gelmiştir!!
ve ne kadar büyük bir YazıKtır ki yasaklanması gereken bu filmi çocuklarda izlemektedir!!!
reedsternberg
reedsternberg

27 Temmuz 2006 tarihinde eklendi
Filme çok büyük beklentiler içinde gitmiştim ama umduğumu bulamadım.Ya savaş sahneleri falan biraz abartı olmuştu cüneyt arkın sahneleri gibi.3 kişi bir ordu ya helal derim artık sadece Türk filmlerinde olur yorumu yakışır.Bu kadar izleyici toplaması dizinin etkisi neden oldu.
uachampionur
uachampionur

24 Temmuz 2006 tarihinde eklendi
senaryo hiç güzel değildi. bu kadar bütçeyle çok daha güzel bir film çekilebilirdi. aksiyon sahneleri güzel ancak gereksiz. bence kurtlar vadisi gibi bir diziye yakışmayan bir sinema filmiydi.
fairix
fairix

24 Temmuz 2006 tarihinde eklendi
Bence cok kotü bir film lütfen duygusal olmayın bu senaryo bir hollywood filminde olsa hangimiz begenirdik ...
gaziodtu
gaziodtu

23 Temmuz 2006 tarihinde eklendi
izlemeden önce kötü olduğunu düşünüyordum ama izledikten sonra çok kavga dövüş sahneleri olmasına rağmen çok etkilendim ve çok beğendim herkesin izlemesini tavsiye ederim.
kenan-sanli
kenan-sanli

16 Temmuz 2006 tarihinde eklendi
film çok kötü o kılıf n. şaşmaz'a zorla giydirilmiş yani sağ olsunlar herkes zorla bir polat çıkardı ortaya tamamen özenti, kasıntı, magandacılık tüten bir film. bu kadar iznelinmesine şaşmadım bekliyorudum zaten çünkü insanları kandırmak onların duygularıyla oynamak çok kolay ama bedeli ağır. kötü bir film
tenisciyaseminy
tenisciyaseminy

9 Temmuz 2006 tarihinde eklendi
bu filmiii ben ilk çıktığı gün seyretmiştimm!!sonra cdsini aldım ve yine seyrettim yaniii harika idi!!!çünkü gerçeklerii böle güzel anlatan birçok kişinini korkupta çeviremediği bu konulu filmii yapann bunu üstesinden gelebilen bi yapıt bu.o yüzden başta her türk insanın önündee saygı ile eğilmesi gereken bi film.Evet hakikatları sölemek gerekirse o filmdekii olayları yapmak yanii amerkalılardan intikam almak şu anlık sadece hayal.Ama bir kişi bile inanıyosaa hala bi umut var demektir ve artık kimse şu filmiii saçmalamışlarr bu film sadece bizi tatmin etmek için bilmem ne diyee yorum yazmasın kimse yaaa sadece izlesinn!!ve acaba??diyeeee sorsun kendineee acaba biz.......gerisinii sizz tamamlarsınız
sidarta21
sidarta21

21 Haziran 2006 tarihinde eklendi
tamamen gişede rekor kırmayı hedefleyen ve bu amaç doğrultusunda milliyetçilik fikrini kullanmış sanat değeri taşımayan sinema filmi demenin yanlış olduğu 1 koyup 5 kazanma planından başka bir şey değil.