Dadım Aşık

gayet dogal
heartless-angel88
heartless-angel88

26 Aralık 2007 tarihinde eklendi
bence çok güzel bir film hem duygusal hemde güzel herkese tavsiye ederim
waterlilyyy
waterlilyyy

26 Aralık 2007 tarihinde eklendi
çok normal bir filmdi..ne kötü ne iyi .. zamanı olanlar gidebilir ama muhteşem bir film beklememek lazım
burcualtiparmak84
burcualtiparmak84

25 Aralık 2007 tarihinde eklendi
İzlenmeye değer bir filmdi.sonuna kadar sıklmadan izledim.Film tercihi yapan varsa aranızda bence değerlendirebilirsiniz.
aktas0621
aktas0621

25 Aralık 2007 tarihinde eklendi
çok kötüde de olmamış yani izlenebilecek bi film fazla üstünkörü eleştirmekte saçma bence.iyi seyirler
Ferdo
Ferdo

25 Aralık 2007 tarihinde eklendi
Sıradan bir film.Hani pazar günü kahvaltımızı yaptıktan sonra çayımızı alıp televizyonda film izleme keyfi yaparız ya işte aynen onun gibi birşey.Scarlett Johanssonın her zamanki gibi çok şirin olduğu ve rolünü sahiplendiği bir duygusal/komedi filmi.Boş zamanı olan arkadaşlar izlesinler,10/6
ttjack
ttjack

24 Aralık 2007 tarihinde eklendi
sıklmadan izleyebileceğiniz hoş bi romantik komedii.... bence izlemeye değerr keyif alıcağınıza inanıyorum..
mugeess
mugeess

24 Aralık 2007 tarihinde eklendi
eğlenceli bir film, gidebilirsiniz iyi seyirler..
nilat
nilat

24 Aralık 2007 tarihinde eklendi
sıkılmadan keyifle izlediğim romantik komedi tadında bir film..bnce izleyin derim..iyi seyirler..
ilsalaron
ilsalaron

24 Aralık 2007 tarihinde eklendi
Bana vasatın çok altında bir film. Ayrıca, bence film çok abartılı sadece çocuk oyuncunun performansı müthişti.
starsboy19
starsboy19

yaw film iğrençti
burdan filme gidecek arkadaşlara sesleniyorum.. paranızı sokaga atmayın
filmin 2. yarında kaçacaktım.. dedim 2. bölümde bekli bişeyler degişir.. oda olmadı.. yazık yaa.. gitti paracıklarım..
ssseho
ssseho

23 Aralık 2007 tarihinde eklendi
kız arkadaşımı kırmamak için girdik.son derece sıradan,tekdüze,beş kuruşa yaramayan bir filmdi.%71beğenmiş filmi.garip.hiçbirşey vermeyen bir film.dadı,zengin ev sahibi,yaramaz ve sevgisiz kalmış yalnız bir çocuk üçlemesi gibi klişe olmuş ticari bir yapımdan öte bir film degildi.tv olsaydı 2dk sonra kanal değiştirirdim.ama arkadaşımla geldiğim için salonu terk edemedim.scarlat bile çirkindi bu filmde:)
greendestiny
greendestiny

23 Aralık 2007 tarihinde eklendi
bence cok guzel bir film anlatım tarzı degişik o yuzden herkesin begenmesi guc ama farklı olmus ınsanı cekiyor bence bide zaten scarlet johansson hayranıyım cok tatlı biri cok dogal oyunculugu var
Ceren S.
Ceren S.

23 Aralık 2007 tarihinde eklendi
yaaa bence boş vaktinizi değerlendirmek için güzel bir film yani eğleneblirsiniz
gskaltay
gskaltay

23 Aralık 2007 tarihinde eklendi
dadı anne ve çocuk ilişkilerini güzel anlatan başarılı bir film tavsiye ederim...