Çığlık
4,2

Engin Yüksel
Engin Yüksel

29 Temmuz 2012 tarihinde eklendi
kurgu güzel senaryo güzel sonu basit ve tahmin edilebilir bir şekilde sona ermiş 7/10
JeanClaudeVanDamme
JeanClaudeVanDamme

24 Kasım 2006 tarihinde eklendi
Yenilikçi ve şaşırtıcı.Türünün en iyisi değil belki ama Wes Craven'ın elinden çıkma ustaca bir yapım.Ancak asıl numara ikincide.
f-corleone
f-corleone

20 Mayıs 2004 tarihinde eklendi
yorum yapmak için bayaa bi geç kaldım galiba:) serinin en iyi bölümüydü bence.. (hele 3.süne göre harika bile denebilir) sinemada izlerken korkmuştum şahsen.. gerçi TVde yayınlandıktan sonra ve yeni yeni korku/gerilim filmleri türedikten sonra korkulacak bişey olmadığını anladım:) ama zamanına göre başarılydı kabul edin!
Yunus Taşdemir
Yunus Taşdemir

20 Aralık 2011 tarihinde eklendi
izlediğim korku filmlerinden iyilerinden biri. zaten yönetmen bu işlerin üstadı..
safakmystery
safakmystery

12 Eylül 2010 tarihinde eklendi
90 yıllarda artık orjinal bir korku filmi yapılmıyordu hep devam filmi yapılıp eskisinin üstünden para kazanılıyordu...Nihayet çığlık gibi bir film yapıldıda korku filmlerine olan ilgiyi yeniden arttırdı... türünün ilk örneği ve en iyisi...giriş sahnesi çok iyidi...insanı güldüren sahnelerini atarsak iyi bir korku filmi :D
DeadlyMovie
DeadlyMovie

12 Eylül 2010 tarihinde eklendi
Etkiyeyici ve farklı bir yapım,Diğer korku filmlerinden farkı ise kendi kendini eleştiriyor olması.Zaten klasik maskeli katil filmlerinden farkıda bu.Ne kadar devrim niteliğinde olsada çokta güldüren sahneler mevcut 10/7 veriyorum bu klasiğe
Onur Gül
Onur Gül

24 Haziran 2022 tarihinde eklendi
spoiler:
3 ve 4. Bi farki yok serif ölüyor herzamanki gibi kiz gene kaciyor galiba. Sceram 8 ölecek