Filmin giriş ve bitiş bölümleri çok basit biraz daha özveri gerekirdi özellikle sonu çok basit olmuş gerçi filmin içinde kılıç sahnelerine doyuyorsunuz ama sonundada güzel şeyler yapılabilinirdi.Benim anlamadığım film 45 dk yazıyor ama film 85 dakika.Sanırım sitede hata olmuş.Filmdeki karakterler saya hariç çok basit ve sıradan bence filme gereken özen gösterilmemiş ve alel acele yapalım kurtulalım diye düşünmüşler zaten bu film bayadır yapım aşamasındaydı ve bir anda çekildi.Sahneler güzel tatmin ediyor ama çok daha güzel olabilirdi normalde ben anime sevmem sadece vampir konusunu işlediği için izledim ve beyendim.Blade,karanlıklar ülkesi tarzı vampir filmlerinden zevk alanlar bu filmide mutlaka izlesinler.
animesi mükemmeldi...özellikle bir girişi vardı ki akıllara zarar...doğru oyncu seçimi ile çok harika bi film olabilir...ama umarım filmin girişini çizgisiyile aynı yaparlar:)
bence tamamen vakit kaybı, sırf film yapılmak için çekilmiş. vampir filmlerini çok seviyorum ve çok güzel bir arşivim var. arşivime böyle bir filmi eklemek zorunda olduğum için üzgünüm:( seyredip de boşa vakit geçirmeyin!!!
Blood+ serisn filmi 50 bölümlük animeden sonra güzel bir flimolacaga benziyor mutlaka ama mutlaka 50 bölümlük dizi izleyip ondan sonra izlemek lazım iyi günler
Blade benzetile bilinir tabiki konusu aynı neredeyse belki (oda vampir peşinde bir yarı vampir ya) ama bu konuda hala kimse under word serisinin eline su dökemez ikinci sırada belki alaca karanlık filmini ekleye bilirim. Bu filim evde izleyin paranıza yazık diyebilceğim türde.