golgemc
8 Ocak 2009 tarihinde eklendi
Konuyu işleme, kamera açıları, Karakter diyalogları, Kurgu ws... herşey berbattı filmde.yapımında fena bir bütçesi olmadıgı halde nasıl bu denli berbat bir yapılır.
sene olmuş 2707, uçan cihazlar kömürle çalışıyor.sanırım tarihi yanlış yazmışlar, tarih 1707 olacaktı.n ne alaka ya? gudik bi makinayı uçurmak için bu kadar kehanet, seçilmiş kişi, halay başı tarikatı gibi zubizaretta olaylar hiç olmuş mu? düşündükçe başıma ağrılar giriyor ki bunu bir bilimkurgu fanatiği olarak söylüyorum, izlemeyiniz, izlettirmeyiniz. neyse. berbat film ama emek harcanmış falan diycem ama harcanmamış, berbat film.
film sincity tarzı çekilmiş genel olarakta iyiydi berbat diyen ve beğenmeyenler çoğunlukta ama uzun süredir bu tarz bilimkurgu filmi gelmiyordu isteyen fatih üreğin :) filmine gitsin bu bize kalsın