ilsalaron
5 Nisan 2009 tarihinde eklendi
Son zamanlarda izlediğim en etkileyici ve en başarılı B tarzı ucuz bütçeli korku filmlerinden biri. İstenirse demek ki bu tarz B tarzı korku filmleri de çekilebiliyormuş. Zaten bu film ziyadesiyle festivallerinden boş dönmemiş bir film.
bir de filmi izlerken arkada oturan bir ciftin erkek olaninin bir yorumu vardi: 'giymig! ahaha kadin ne gadar gomig, dikenli bir adam var orda diyo. herhalde filmin butcesi cok dusuk, film 4 kisiyle bitmis yazik.'' :)
Tamam sinemaya gidip izlenecek bir film değil.Belki arkadaşlar gidip paramız boşa gitti diye düşündükleri için böyle yorumlar yapmış olabilirler ancak bir korku filminden ne bekliyorsunuz ki?Beklenti önemli burada Bir grup genç kampa falan gidiyor,sırayla ölüyorlar tarzı bir film de değil belirtmek isterim.Piyasada çok kötü korku filmleri varken bence bu film iyi sayılır ve türünün sevenleri tarafından izlenmelidir de.Sürükleyicilik var çünkü Sonuç olarak düşük bütçeli B tarzi ancak (p2,the unborn)gibi örneklerinden daha iyi,sürükleyici,işlenişi güzel Tavsiye:Yeni izlediğim Eden Lake ve Martyrs filmleri de hoş korku-gerilim tarzı sevenlere.Fransızların bu işi iyi yaptığını inside filmiyle anlamıştım zaten
bi saniye burak kardeş bu flimin ve testerenin düşük bütçeli çekildiğini nerden biliyosun ??
sanki masraflarını sen karşılamış gibi konuşmuşun :))
korku flimin hangisi saçma değilki
bu flim korku flimi bu arada flim hakkında yorum yapıyorsanız flimi heyecan olsun diye izlemeyin
yerimden fırladığım anlar oldu bu flimde
hiçte kötü değil bu arada darkness gibi bir flimede düşük puan verilmiş dünyada korku flimin ilahı olmasına rağmen daha güzeli varmış gibi düşük puan verilmiş yorum yapmak herkezin işi değildir yoksa herkez eleştirmen olurdu
amerikalılar emin ol konu sıkıntısı çekmiyorlar son zamanlarda çıkan karabasan filmini izledinmi ben nerdeyse bütün filmleri izledim ve hepside güzel filmler bence izleyenler yorumlara göre değil kafalarına göre izlesin her yorumlarında kötü yazan filmi izlemiyceksek hiçbir film izlemeyelim yhane