Bakış Açısı
4,1

oscar1041
oscar1041

7 Nisan 2008 tarihinde eklendi
filmde klişe sahnelere yer verlmiş ve yine amerika propagandası yapılmış olsada kurgusu için bile izlenir. kurgusu müthiş olmuş. 8/10
pi-bro
pi-bro

7 Nisan 2008 tarihinde eklendi
değişik bi tarz.güzel olmuş.ama sonunu pek beğenmedim.gerçekdışı aksiyon sahneleri falan vardı.ama onun dışında gayet başarılı bi film.zamanla çok güzel oynanmış
hans84
hans84

7 Nisan 2008 tarihinde eklendi
Ben bi farklılık göremedim filmde klasik amerikan suikast filmi sadece bir ileri bir geri bence normal bir film 10/6
saadeterdogan456
saadeterdogan456

7 Nisan 2008 tarihinde eklendi
Filmi beğendim.Kurgular iyiydi.Şaşırtıcıydı aynı zamanda..Başarılı buldum.
korcane
korcane

6 Nisan 2008 tarihinde eklendi
daha once işlenmiş bir konu ama cok farklı bir şekilde anlatmışlar o yuzden bana değişik geldi..son yarım saat bayağı olaylar cozulmeye baslıo ve güzel bir hale donusuor.vasatın ustunde bir film cokda super degıl ama izlenebilir kesinlikle sıkmıor.10/6
dimplecu
dimplecu

5 Nisan 2008 tarihinde eklendi
filmi izlerken sürekli bir dejavu yaşıyorsunuz ama mutlaka izlenmesi gereken bir film olmuş..bende dikkat bozukluğu olmasına rağmen filmin ne zaman başlayıp bittiğini anlamadım..kısacası sürükleyici ve bol kovalamacalı bir film izlemenizi tavsiye ederim ;)
Barlas Omay
Barlas Omay

4 Nisan 2008 tarihinde eklendi
Çok güzel,sürekleyici bir aksiyon filmi.Olayı her karakterin gözünden tekrar tekrar anlatmasi size sıkıcı olacakmiş gibi gelebilir ama öyle değil.Her bakışta komplonun bir parçası var.Filmin sonundaki takip sahnesi ise tek kelime ile mükemmel.Filme politik açıdan bakacak olursak pearl harbour dan,rambo dan sonra bu film sütten çıkmış ak kaşık sayilir.Özet olarak kaliteli bir politik-aksiyon filmi.İyi seyirler
serkan-kahraman31
serkan-kahraman31

4 Nisan 2008 tarihinde eklendi
Super bi film !! Adina layik olmus..herkesin bakis acisindan olayi degerlendirip bi film yapmislar..Olayida ona gore cozmusler..Baglantili butun kisilerde sonda ayni yerde bulusuyo.Izlenmesi gereken bi film..
acho1985
acho1985

30 Mart 2008 tarihinde eklendi
Filmi az once izledim konu daha once islenmis bir konu.Ama bu kadar basarılısını izlemedmistim daha once...Tek olumsuz tarafı ileri geri gidiyo film bi bakıyorsunuz film bitmis:) 10/8 izlenmesi gereken bir film fazla soze gerek yok
ozanelly
ozanelly

17 Mart 2008 tarihinde eklendi
ya filmin fragmanı atmosferi süper zaten forest whitaker erde oynuo bayılırom ya tam işçi sınıfını canlandıırcak tip war adamda
bgdcenk
bgdcenk

15 Mart 2008 tarihinde eklendi
beklenen film budur..uzun süredir iyiki izlemişim dediğim film sayısı bir elin parmakalrını geçmiyor...
yasar88ant
yasar88ant

10 Mart 2008 tarihinde eklendi
Bugün sinemada fragmanını izledim,iyi bir filme benziyor.Aksiyon,macera,siyaset...İzlemeyi düşünüyoruz.
engin-ilgim
engin-ilgim

10 Mart 2008 tarihinde eklendi
Filmde Oscar ödüllü Forest Whitaker da oynuyor.
lostheropark
lostheropark

8 Mart 2008 tarihinde eklendi
lostda ki jack namı deger matheww fox kızların gönlünde taht kurmuş karizmatik olgun lider lostu lost yapan adamım ya bakış açısı tam ona göre film olmuş ben çok begendim 5 kişi 5 farklı hayat aynı lost dizisnde oldugu gibi
alekis35
alekis35

8 Mart 2008 tarihinde eklendi
bu yıl çıkan en iyi filmlerden biri olacak bence, oyuncuların çoğu çok iyi sabırsıkla bekliyorum