Bakış Açısı
4,1

maccraft
maccraft

21 Ekim 2008 tarihinde eklendi
kesinlikle izlemenisi tavsiye ederim sıradısı ve degisik bir film her an bir sonraki sahnede ne olacagini merak ediyorsunuz 10/8
vidoque2
vidoque2

5 Kasım 2008 tarihinde eklendi
"kendini teröristlerden daha zeki sanan Amerikalılarla, kendini Amerikalılardan daha zeki sanan teröristler ve kendini seyirciden daha zeki sanan bir senarist" :))))

Sitenin eleştirmenlerinden Orkan Şancının yorumundan alıntıdır.

Nacizane yorumum şöyleki; filmden çıkan "Amerika bi yeri bombalıyorsa haklıdır" mesajını çıkarırsak, hatta filmdeki bütün Amerikalıları çıkarırsak:) süper bi film olabilirdi. Sonu çok çarpıcı değildi ama kurgusu oldukça sürükleyici.
amajestic
amajestic

29 Kasım 2008 tarihinde eklendi
muthis bir film sahane kurgusıkılmadan hatta cogu sahnede vay be diyerek izledimbence kotu bir yorum yerine ovulmeyi kesinlikle hakkeden bir film olmus
cupid27
cupid27

5 Aralık 2008 tarihinde eklendi
Abartı bir kurgu üzerine çekilmiş bir film. Zaman kaybı bence. "Bu kadarına da pes" dedirten bir film 10/4
erhodi
erhodi

14 Şubat 2009 tarihinde eklendi
değişik ve ilgi çekici bi film. aynı ismi gibi gercektende.. sinema ufku açısından izlenmesi gerekn bir film bence
jerome2510
jerome2510

20 Nisan 2009 tarihinde eklendi
konu çok güzeldi.

Ayrıca Forest Whiteaker yine çok iyiydi ama burada cast listesinde göremedim.
dietmar20
dietmar20

6 Temmuz 2009 tarihinde eklendi
Filmi yeni izleme fırsatım oldu. Gerçekten sürekleyici ve bitmeyen temposu ile heyecan dolu bir film.

Sadece sonu daha iyi olabilirdi ama genel olarak tavsiye edebileceim bir film.
kagandulek
kagandulek

14 Eylül 2009 tarihinde eklendi
gerçekten iyi bir film olmuş. böyle bir şey izlememiştim. etkileyici ve sürükleyici bir film. bir tek takıldığım ve keşke öyle olsaydı dediğim bir şey var. film baştan sonra hiç kesilmeden verilseydi, tekrar tekrar başa dönülmeden karakterler üzerine odaklanarak psiko-analiz yöntemiyle bir bakış açısı yaratılsaydı daha da etkileyici olabilirdi sanıyorum.
blackberryy19
blackberryy19

17 Temmuz 2010 tarihinde eklendi
Ben bu filmi çok begendim baştan sona ekrana kilitleniyosunuz ve 1 saniye bile gözünüzü ekrandan alamıyorsunuz çünkü hiçbir detayı kaçırmak istemiyosunuz. Kurgu, olayları anlatış şekli etkileyici; aksiyon sahneleri bir o kadar iyi. Her bakış açısında puzzleın parçalarını bir araya getiriyorsunuz ve son sizi ürkütüyor! Yalnız suikast ve adamın kardeşini ellerinde tutma arasında bi baglantı kuramadm kesinlikle tekrar izlemem gerekiyor her şeyi yerine oturtabilmek için :) sürükleyici film izlemeniz tavsiye edilir
yunus-2
yunus-2

19 Ağustos 2010 tarihinde eklendi
Ben bu kadar sıkıcı bir film görmedim o kadar yani aynı konuyu 6 7 kişinin gözünden gösteriyor bitiyor iğrenç zaman kaybı.
Basarslan
Basarslan

11 Haziran 2011 tarihinde eklendi
Aynı olayı 7 kişinin gözünden baştan baştan gösteriyor vasat 10/5
ßatuhaN| |The end
ßatuhaN| |The end

30 Temmuz 2012 tarihinde eklendi
Bir olay başkaları tarafından görülenleri anlatan bir film. 7 kişinin gözünden teker teker anlatan film insana sıkıcı gibi geliyor olabilir. Ama filmin sonlarına doğru hangisinin en doğru olayı yaşadığını siz görmelisiniz. Biraz diğer filmlere göre biraz heyecanlı değil diyebilirim. Ama izlerseniz bir şey kaybetmezsiniz.
nur han
nur han

12 Ocak 2013 tarihinde eklendi
aslında bu kadar ağır eleştirileri hak edecek bir film değil..ben beğendim..zaman kaybı da değil, gayet güzeldi..
zuhal S.
zuhal S.

13 Nisan 2020 tarihinde eklendi
Lost'un starı Matthew Fox ismini görünce izledim. Film beklediğimden daha iyi çıktı. Film de bolca flashback var. Görmek ile bakmak arasında ki farkı anlamak için bir film. İyi bir aksiyon.
Recep Gültekin
Recep Gültekin

17 Mayıs 2020 tarihinde eklendi
Başrolde ki adam’ın mimikleri her ne kadar bed olsa da - sürükleyici ve lezzetli bir film olmuş ‘ Yani kısaca şöyle söyliyim izlenebilir...