Simpsonlar: Sinema Filmi
4,3

selenyildiz1992
selenyildiz1992

19 Ağustos 2007 tarihinde eklendi
kesinlikle harika olmuş hem komik hem zevkli gerçekten 18 yılın hakkını vermiş dublajlı olmasaymış daha iyi olurmuş ama olsun yine de iyi
lovejunkie
lovejunkie

13 Şubat 2008 tarihinde eklendi
hahaha...çok iidi yaww bence filim süper komıkti,konusuda iidi böle baya..hala gülüorum aklıma geldikçe..
sweet-casnu
sweet-casnu

25 Ağustos 2007 tarihinde eklendi
gerçekten çok güzeldi, keyifle izledim. özellikle bart a lisa ya bittim :) lisa yı seslendiren yani türkçe dublajdaki kişinin sesi çok parlak. izlenmesi gereken bi komedi
The-Erinch
The-Erinch

6 Şubat 2006 tarihinde eklendi
26 yaşımda olduğum zaman izleyipde güzel birşeyler yazmak dileğiyle...!!! bu efsaneyi beyazperdede izlemek büyük zevk olacak...!!!saygılarımla
darklovedmt
darklovedmt

10 Ağustos 2007 tarihinde eklendi
ben bu filmi canadada sinemada ingilizce izleme firsatini yakaladim iykide bu sekilde izledim hem sinemada hem ingilizce espirilerile harika bir film animasyonda olsa her yastan insani cekiyor kendine ve gulduruyor zevkli ve eglenceli bi filmdi herkese tavsiye ederim dvd bulursaniz ingilizce izleyiinn kesinlikle iyi seyirler
tucheeeeeeee
tucheeeeeeee

15 Ağustos 2007 tarihinde eklendi
komıktıı eglncelıydıı mutlaka gormelısınz =)
aynurhamamci
aynurhamamci

12 Nisan 2007 tarihinde eklendi
Dublaj olmasın yeter.Homer konuşunca bile gülüyorum.
abdulkerimeser
abdulkerimeser

31 Temmuz 2007 tarihinde eklendi
Sırf iki kuruş para kaybederim endişesiyle filme türkçe dublaj yapan yayın şirketini kınıyorum. Ama film bomba gibi!Filme lafım yok.Gülmekten karnıma ağrılar girdi.Ne yapalım, DVD sini bekliycez orjinal ses için.
mehmeterhanucarr
mehmeterhanucarr

22 Aralık 2006 tarihinde eklendi
yorumlara baktığım zaman türkçe dublajın filmi mahvedeceğinden söz edilmiş bence çok daha fazla güzelleştirecektir filmi çünkü animasyon dublajında türkiyenin ne kadar başarılı olduğu kaçınılmaz bir gerçek
erdiizbul
erdiizbul

12 Ekim 2007 tarihinde eklendi
simpsons yaa senelerdıe benım cızgı fılmım oldu bart adamım ordaa harıka bı cızgı dızı dıyelım dıcek baska bı sey yok gusel
vedek-2
vedek-2

29 Ocak 2008 tarihinde eklendi
Filmden beklentilerim daha yüksekti. Madem sinema filmi yapılacak daha farklı bir şey sunmaları gerekirdi. Elbette arada -fazla olmasa da- müthiş espriler vardı ve beni güldürdü ama konusu çok basit işlenmiş. Filmi dublajlı izlediğim için başlarda biraz yabancılık çektim ama her karakterin orjinal seslerine çok yakın tonlamalar kullanılmış. Tek bir kişi hariç: Homer! Ali Poyrazoğlu'nun sesi Homer'a hiç gitmemiş. Ben filmden pek tat alamadım. Tv dizisinin herhangi bir bölümünü izlesem daha çok eğlenirdim sanki. Tek bir konuyu uzunca bir süre işlemek bir kere Simpsons'ın tarzı değil. Tv dizilerine bakın, hep bir konudan girip başka bir konudan çıkarlar yani daldan dala atlarlar ve böylece pek çok malzeme bulup bizi güldürürler. Ama tabii yine de Simpsons... Kötü olması imkansız. 7 puan veriyorum.
HAMLET1980
HAMLET1980

27 Temmuz 2007 tarihinde eklendi
harika olmuş
umuty90
umuty90

6 Temmuz 2006 tarihinde eklendi
Çok güzel olacaından şüphem yok ama inşallah film Türkiye'ye gelince(gelirse) Türkçe seslendirme gibi bi gaflette bulunulmaz... the simpsons'sı the simpsons yapan o müthiş orjinal seslendirmedir...
Burak T
Burak T

18 Temmuz 2009 tarihinde eklendi
valla ben her karesinde güldüm. Muhteşemdi tavsiye ediyorum.
Actor-Ums
Actor-Ums

15 Eylül 2007 tarihinde eklendi
en komik animasyon film diyebilirim... zaten böyle matrak bi film ancak simpsonlar dan çıkabilirdi:D