Simpsonlar: Sinema Filmi
4,3

omurkomur
omurkomur

25 Kasım 2007 tarihinde eklendi
cnbc-e 3 bolum simpsonlari pespese izlemek gibi ) super valla ben homer fanatigiyim o yuzden objektif olamam )
karinca239
karinca239

15 Ağustos 2007 tarihinde eklendi
beklediğimden çok daha güzel ve komikti. inanın bitmesini hiç istemedim film boyunca.
lizardqueen
lizardqueen

4 Ocak 2008 tarihinde eklendi
küresel ısınma konusunu güzel bir olay örgüsü ile sunan simpsons hayranlarını hiç hayal kırıklığına uğratmayacak çok güzel bir film.......
aysin-yakali-79
aysin-yakali-79

19 Ekim 2007 tarihinde eklendi
heyyy bart adamım simpsonlar harika hergün islesem bıkmam muhteşemmm:D
purplella
purplella

28 Temmuz 2007 tarihinde eklendi
türkçe dublajlı olduğu sürece kimse izlemek istemez bu filmi..en iyisi DVD'sini beklemek olacak sanırım..
kedicik33
kedicik33

1 Ağustos 2007 tarihinde eklendi
cok güzel yapmışlar diziye sadık kalınmıs ayrıca animasyon diyip geçmeyin çok eğlendirici ve güldürücü bir film tavsiye ederim
bgm4794
bgm4794

9 Haziran 2008 tarihinde eklendi
Güzel bir filmdi.Ama tv bölümleri çok daha komik ve eğlenceli.Daha başarılı olabilirdi.
magare1001
magare1001

29 Temmuz 2007 tarihinde eklendi
dizisinden sonra movie'sıde cok güzeldi..filmi amerikada orginal sesiyle izleyip acayip keyif aldım..turkiyeye turkce dublajla gelmesi cok sacma..ufak ayrıntııları ses tonlamalarını nası türkce olarak yansıtabilirler ki..gülmek isteyenler mutlaka gitmeli..espriler cok zekice ve tam yerinde..
'I do not illegally copy this movie'
emremuderris
emremuderris

Takipçi 1 değerlendirme Takip Et!

27 Temmuz 2007 tarihinde eklendi
ben hayatimda boyle izleyici hice sayan bir uygulama daha gormedim yillardir zaten altyazi ile izlenen populer olmasinin en buyuk sebeplerinden biri de seslendirilmesi olan bir yapiti turkce dublajla piyasaya sokmak cocuk seyirciyi sinemaya cekmez The Simpsons larin asil izleyicisi olan kitleyi sinemadan sogutur. Lutfen soyleyin Homer'i turkce izlemeye kim gider allahaskina
sorceres
sorceres

25 Kasım 2010 tarihinde eklendi
Çok güldüm :) 10/8
ugureryilmaz
ugureryilmaz

28 Temmuz 2007 tarihinde eklendi
Bu kadar buyuk şaçmalık olmaz.Çocuk anımasyonlarıyla the sımpsonsı bır tutan zıhnıyetten anca bu beklenır.Dublajlı ızleyecegıme hıc ızlemem daha ıyı - ki allahtan acımıslarda org 1 tane kopya vermısler bıraz surunsemde degdı:)-
ncinarli
ncinarli

2 Aralık 2007 tarihinde eklendi
Acımasız yorumlara ben de katılmıyorum.Filmin özellikle ilk 20-25 dakikası gerçekten çok komik.Daha sonraki olaylar beni pek sarmadı diyebilirim.Tamam yine güzel espiriler vardı ama TV dizisindeki görünümünden biraz uzaktı sanki.Ama yine de izlenmeli.Özellikle TV dizisini beğeniyorsanız kaçırmayın derim.
teslaxxx
teslaxxx

30 Ekim 2007 tarihinde eklendi
sadece vakit geçirmek için izlenebilecek bir film, ama böyleyken bile bir bitsede kurtulsak demekten kendinizi alamıyorsunuz. bence hiç izlemeyin ve böyle filmlerede para vermeyin. filmi internetten indirdiğim için mutluyum ve zaten silecem şimdi.
kaansadik
kaansadik

19 Ağustos 2007 tarihinde eklendi
bence cok harikulade bir komedi filimi tek kelime ile süper ben daha önce sipsonsları dizisini hiç izlemedim ama bu filimle birlikte yeni başladım diyebilirim 10/10 coluk cocuk ailecek izleyebileceğiniz bir filim
johnnytella-7
johnnytella-7

1 Ağustos 2007 tarihinde eklendi
homer dunyayı kurtarıyor fln fln dizisinin haranıyım ama filmini begenmedm espirilerin cogu yerindeydi ama ne kdr diziye baglı kaldık deselerde homer a bağlı kalamamıslar bnce