Simpsonlar: Sinema Filmi
4,3

powder
powder

27 Temmuz 2007 tarihinde eklendi
Bu filmi orjinal olarak izlemek istiyorum ama sağolsunlar istanbulda sadece 1 sinema orjinal diliyle gösteriyor nasıl bir mantıktır bu? homer ın "Doh" sesini ali poyrazoğlu yapsa banane...
miramus
miramus

27 Temmuz 2007 tarihinde eklendi
Rezalet...Bu filmi ve açıklandığı günden berİ bekliyordum ve Ankara'da izleme şansını buldum ama malesef DublajLI izledim..Çünkü seslendirmeyle kült statüsüne erişmiş bu seriyi orjinal diliyle gösterime koymamışlar..Ortaya da doğal olarak Simpsons çıkmamış..

Ankara'da orjinal veren bi sinema yok sanırım..

Simpsonlaaaaar diye başlarsa, Ali poyrazoğlu Homer'ı seslendirirse de en fazla 5 veririm..
sevgijuv
sevgijuv

29 Temmuz 2007 tarihinde eklendi
film vizyona girmeden önce umarım bi saçmalık yapıp dublajlı koymazlar diodum ama işte...sırf bu yüzden gitmedim dvdsini beklicem kaç yıllık the simpsons ı çocuk filmi sanmışlar allam ya...
omurkomur
omurkomur

25 Kasım 2007 tarihinde eklendi
cnbc-e 3 bolum simpsonlari pespese izlemek gibi ) super valla ben homer fanatigiyim o yuzden objektif olamam )
purplella
purplella

28 Temmuz 2007 tarihinde eklendi
türkçe dublajlı olduğu sürece kimse izlemek istemez bu filmi..en iyisi DVD'sini beklemek olacak sanırım..
emremuderris
emremuderris

Takipçi 1 değerlendirme Takip Et!

27 Temmuz 2007 tarihinde eklendi
ben hayatimda boyle izleyici hice sayan bir uygulama daha gormedim yillardir zaten altyazi ile izlenen populer olmasinin en buyuk sebeplerinden biri de seslendirilmesi olan bir yapiti turkce dublajla piyasaya sokmak cocuk seyirciyi sinemaya cekmez The Simpsons larin asil izleyicisi olan kitleyi sinemadan sogutur. Lutfen soyleyin Homer'i turkce izlemeye kim gider allahaskina
teslaxxx
teslaxxx

30 Ekim 2007 tarihinde eklendi
sadece vakit geçirmek için izlenebilecek bir film, ama böyleyken bile bir bitsede kurtulsak demekten kendinizi alamıyorsunuz. bence hiç izlemeyin ve böyle filmlerede para vermeyin. filmi internetten indirdiğim için mutluyum ve zaten silecem şimdi.
kaansadik
kaansadik

19 Ağustos 2007 tarihinde eklendi
bence cok harikulade bir komedi filimi tek kelime ile süper ben daha önce sipsonsları dizisini hiç izlemedim ama bu filimle birlikte yeni başladım diyebilirim 10/10 coluk cocuk ailecek izleyebileceğiniz bir filim
ariakan-2
ariakan-2

27 Temmuz 2007 tarihinde eklendi
Orjinal seslendirmeyle gösterime girdiği sinema salonu yok mu ya? Eğer yoksa bu ne demek oluyor. Homer'i homer yapan Dan Castellaneta'nın sesidir.
Iconoclast
Iconoclast

19 Nisan 2007 tarihinde eklendi
Umarım küçük yaştaki çocukları sinemaya çekip çok para kazanmak uğruna dublaj yapmazlar filme. Sonuçta Simpsons küçük çocuklar için yapılan bir şey değil. Diziyi cnbc-e den takip etmeye çalışıyorum ve zaman zaman yapılan göndermeleri ben bile anlamakta zorlanıyorum. Eğer dublaj yapılırsa da kesinlikle sinemaya gidip de izlemem bu filmi.
alone-dark
alone-dark

7 Ocak 2007 tarihinde eklendi
bu çizgi diziyi güzel yapan orjinalliğidir.Homer ın gülüşünü türkçe yaptığında gülmem için kendimi kasmam gerekecek.
serkangsk
serkangsk

9 Ağustos 2007 tarihinde eklendi
Bu çizgi flmin uzununu izlemek isteyenler varsa sinemaya gitsin.. Yani filmde çizgi filmden ekstra şeyler yok seviyosanız zaman geçrimek için güzel bi alternatif.....
Dublaj konusunda bi kaç şey söylemek istiyorum...
Barttan tutun lisaya margeden tutun moeye çizgi filmdeki bütün karakterlerin sesleri orjinaline yakın tonlamalarda seslendirilmiş bir tek ağır top HOMer SIMpson dışında!!!
Belki Ali poryazoğlunu tanıdığımız içinmi bize öyle geldi ama bence hiç olmamış homer simpson.. Yani ses tonunu benzetmeye çalışmış ama alakası yok..
Hadi hepsini geçin homerin klasik DOowwW bağırmasını bile AaahhHH diye yaparsa ben orda bi dur derim sayın Ali poyrazoğlu hayatınızda hiç simpsonlar çizgi filmini izlemedinizmi mesela bartın gülmesi orjinal filmdeki AAA- HAA diyen bi çocuk vardı onun o tonlaması orjinal ama o DowwwW sesini duymayı çok isterdim.
Sonuçta film fena değil gidilebilecek bi film okuyan herkese teşekkürler ;)
lindemann-2
lindemann-2

27 Temmuz 2007 tarihinde eklendi
Aklım almıyor, bu filmi nasıl dublajlı gösterirler. Koca İzmir'de bütün sinemalarda böyle.. Simpsons'lara dublaj yapılır mı?...
baba3943
baba3943

28 Temmuz 2007 tarihinde eklendi
gerçekten büyük bir hevesle gittim fakat sonuç hüsran...gece 24 seansına gittim benimle birlikte salonda sadece 6 kişi vardı fakat seslendirme o kadar kötü olmuştuki ikinci yarısında filmi tek başıma izlemek zorunda kaldım koca salonda...hayatımda bu kadar saçma bir uygulama görmedim neden seslendirmesiyle efsane olmuş bir diziyi dublajla verirler anlamadım...esprilerde iğrençti bunlar simpsons espirileri değildi iğrenç çevrilmişler...
ozgur-arcasoy
ozgur-arcasoy

28 Temmuz 2007 tarihinde eklendi
bu kadar saçma bişi olamaz türkçe dublajla kim izleyecek benim izlediğim bütün simpson filmleri ingilizce ve orijinal seslendirmeydi.Bu olay yüzünden sinemaya bile gitmeyebilirim.Sinemasına tam puan ama türkçe dublajlı olmasına 0