bu kadar ağır yorum yazan arkadaşlarımız acaba ne tarz filmlere gülüyorlar gerçekten merak ediyorum.şimdi gelip şener şen kemal sunal falan yazmayın onlar hariç diyorum ben.son derece eğlenceli ve simpsons hayranlarını tatmin edebilecek bir film yaptıklarını düşünüyorum.en ufak bir anında bile sıkılmıyor ve zevkle izliyorsunuz.öneririm.
Arkadaşlar başka ne arıyorsunuz anlamadım her dakikası kahkahayla izlenecek 10 numara bir film olmuş.Çoğu komedi filmlerine fark atar bu film.Orjinal diliyle izleyin derim daha çok zevk alırsınız.
Bence son derece güzeldi.İzlerken vaktin nasıl geçtiğini anlayamadım çok eğlenceliydi ve bencede espriler çok yerinde ve güzeldi.Simpson sever herkes gitmeli bence...
Filmin türkçe dublajlı olması çok büyük bir hatadır.hadi türkçe yaptın bari bazı sinemalarda altyazılı oynatın.ben adana'dayım ve film her yerde türkçe.sırf bu yüzden merakla beklediğim filme gitmicem kim yaptıysa helal olsun!bu insanlar hiç mi bilmiyorlar ki simpsons'ı özel yapan şeylerden biri seslendirmenin müthiş olmasıdır.ikincisi simpsons 5-6 yaşındaki çocukların anlayacağı bir çizgi dizi değildir ama bizim animasyon zihniyetimiz budur işte çizgi filmse türkçe olcak!tebrik ederim bütün hevesimi kaçırdınız...
yılın en bomba filmi bence uzun zamandan beri simpsonların ne zaman beyaz perdede boy göstereceği merak konusuydu işte o zaman geldi filmde homer sakarlığıyla tüm dünyayı yok olmanın eşiğine getirir ve bu hatasını gene kendi düzeltmeye koyulur dizilerinde olduğu gibi eminim filmdede bizi gülmekten kırıp geçircekler ve bence bu filminde devam filmleri gelecek inşallah yanılmam.
yorumlara baktığım zaman türkçe dublajın filmi mahvedeceğinden söz edilmiş bence çok daha fazla güzelleştirecektir filmi çünkü animasyon dublajında türkiyenin ne kadar başarılı olduğu kaçınılmaz bir gerçek
Sarı adamlar beyaz perdede! Evet ekranların komedi dizisi artık bir sinema filmi. Hem de dizilerinden daha komik, daha eğlenceli bir şekilde! Eğer izlemediyseniz ve komedi filmlerini seviyorsanız daha ne duruyorsunuz? Son bir not; film eğlence ve kahkahadan başka bir şey vaat etmiyor, önemli bir animasyon arayanlar Disney'e yönelirse kendilerini bulurlar. Simpsons'dan komiklik dışında bir şey beklemeyin.