Çık Aramızdan
3,7

Plagueis
Plagueis

27 Eylül 2008 tarihinde eklendi
diğer romantik-komedilerden pek farkı olmayan bir film. sadece birkaç sahne dışında komik bir yerde bulamadım. robin williams filmi izlenir kılıyor onun için izlenebilir.. 4/10
sayns
sayns

26 Ocak 2008 tarihinde eklendi
sadece izlemiş olmak için izlenilebilir.
dra-kula
dra-kula

6 Şubat 2008 tarihinde eklendi
romantik, komedi. kesinlikle hayır!!!!!ne romantik nede komikti. robin williams tarzında ama iyi değil.film senaryosuna göre evlenme aşamasındaki 2 kişinin ilişkilerindeki kopma ve bir araya gelme olayını komik bir şekilde anlatılması gerekiyordu. ama ben sadece ayrıldılar ayrılacaklar diye beklediğim birbirine yakışmayan bir çift gördüm. birde anormal yöntemler deneyen bir rahip.boşum diyorsanız fena değil. 10/4
egeli3586
egeli3586

23 Ağustos 2007 tarihinde eklendi
filmin konusu güzel keyifle izlenebilecek bi film;)
ozge-baday06
ozge-baday06

22 Şubat 2008 tarihinde eklendi
çok tatlı bir filmdi;)zaten romantikkomedi sevmeyen biri beğenmez.O nedenle romantik komedi seviyorsanız mutlaka izleyin derim:)
karmasaxlc
karmasaxlc

26 Aralık 2007 tarihinde eklendi
Robin Williams hayranlarının beklentileri karşılıyamayan bir film. Konu itabri ile güzel ama sıradan espirileri ile zaman zaman insanı sıkan bir film. 10/6
perfect-19031903
perfect-19031903

11 Ekim 2007 tarihinde eklendi
Son yorum yazan arkadaş sadece düzeltme yapmak istiyorum seni eleştirdiğimden değil ama o filmin orjinal ismi " Night at the Museum " filmi beğenmediğin belli ismini bile yanlış öğrenmişsin :)
kesbe
kesbe

28 Ağustos 2007 tarihinde eklendi
İzledim.Bence eğlenceli bi film.Seyredilmeye değer.Zaten Williams'ın bütün filmleri güzel.
ig-mmyers
ig-mmyers

25 Ocak 2008 tarihinde eklendi
izlediğim en gereksiz komedi filmlerinden biri çok sıkıcı tamamen vakit kaybı
necla160
necla160

29 Ekim 2007 tarihinde eklendi
sırf filme gitmiş olmak için gittim,oldukça da güldüm ama yine de basit bi film olmuş.robbin willams için izlenir.