3,9

jamesbond-2
jamesbond-2

8 Ekim 2012 tarihinde eklendi
Aslında öyle çok güzel mutlaka izleyin veya sakın izlemeyin tarzında yorumlar yapılabilecek bir film değil çünkü çoğu kişi farklı şeyler söylecektir film hakkında bence bir korku filmi olarak düşünemeyiz ama amaç gerilimse bunu zaman zaman yapıyor fakat ortalarından itibaren biraz saçmalamaya başladığını düşünüyorum 2 sonu var evet bizim izlediğimiz mutlusu birde tam tersi var onu da izledim daha sonradan ve filmi izleyecek arkadaşlara iki sonuda izlemelerini öneririm.
naked-soul
naked-soul

15 Ağustos 2008 tarihinde eklendi
1408 sevdiğim nadir stephen king korkularından oldu benim için. özellikle berbat bağlanan sonlarıyla kingin romanlarından uyarlanmış gerilim ya da korku tarzı filmlerinden hep nefret etmişimdir ama 1408 gerçekten iyiydi.özellikle filmin dar bir atmosferde geçiyor olması büyük bir dezavantajken;senaryonun, yönetmenin ve tabi ki john cussackın beğeniyi hakeden performansları bunu avantaja çeviriyordu. eklemeden de geçemeyeceğim, sonunun hoşuma gideceği hiç aklıma gelmezdi!7/10
theyurdal
theyurdal

6 Kasım 2020 tarihinde eklendi
akıldakalıcı sahneleri izlemeye değer
delicewatt
delicewatt

29 Ekim 2007 tarihinde eklendi
gerilim tarafı ağır basan psikolojik gerilim filmi diye tanımlamak doğru olur herhalde. filmde özellikle görüntü yönetmenliğini çok beğendim. renk seçimleri oldukça başarılı idi. genelinde ise etkileyici gerilim sahneleri olmasına rağmen 4 4’lük de denilemez. 7 kurukafa yeter!
Ümit B
Ümit B

19 Şubat 2012 tarihinde eklendi
John Cusack ve Samuel L. Jackson varliginin yani sira, görselligi, kurgusu ve atmosferi ile soluksuz izleniyor. Stephen King'in kitabindan bir uyarlama oldugu için, mantik aramayacaksiniz fazla.
rudeonerudeone
rudeonerudeone

30 Haziran 2009 tarihinde eklendi
sıradan bir film.özellikle stephen king ismini duyunca merak ve heyecan uyanıyor ve film hayal kırıklığı olmuş,john cusack tam anlamıyla role yakışmış diyemeyeceğim,aslında fena değildi ama psikolojik bir filmin ana karakterini daha akılda kalıcı ve etkileyici canlandırması gerekirdi.samuel l.jackson ise zaten pulp fiction hariç beğenmediğim bir aktör,yine çok alakasız bir rolde,müdür rolü çok kısa zaten.filmin çekici sahneleri var fakat bittikten sonra güzel bir tat bırakmıyor,gerekli bir uyarlama değil.stephen king izlemek istiyorsanız ben size the misti öneririm.
JeanClaudeVanDamme
JeanClaudeVanDamme

22 Aralık 2008 tarihinde eklendi
Doğaüstü olaylara meraklı bir yazarın başından geçenleri izliyoruz film boyunca ama hikayede ne yeni bir şey var,ne bağlandığı bir yer.Başarılı olduğunu söylemek zor.
atakanozruh
atakanozruh

23 Haziran 2008 tarihinde eklendi
John Cusack filmi neredeyse tek başına götürüyor. İlginç senaryosu ve izleyiciyi sıkmayan temposuyla merak uyandırıcı ve sürükleyici bir gerilim. Özellikle final sahnesinde tüylerim ürpermişti. Zaman ayırıp izlenmeyi hak eden kaliteli bir film.
yenilige-dogru
yenilige-dogru

1 Nisan 2009 tarihinde eklendi
psikolojik,farklı bi film.biraz karışık,düşündürücü.adam çok iyi oynamış,gerilirken zaman zaman eğlendim adamın çılgın tavırlarıyla :)
Muhsin Özcan
Muhsin Özcan

17 Şubat 2024 tarihinde eklendi
gerilim filmi diye geçiyord ara ara insanı merakta koyuyor genel manada biraz sıradan geçsede karışıklaşıyor yinede izlenebilir
ozzy-badd
ozzy-badd

28 Şubat 2010 tarihinde eklendi
fazla germesede izlemeye değer güzel bir film...cusack bence mükemmel oynamış...fena bir gerlim değil ama sonu bence iyi bağlanmamış yinede izlenebilr ben 7 verdim...
Ceren S.
Ceren S.

20 Ocak 2009 tarihinde eklendi
Filmi az önce izledim filmin başları harika gidiyordu bence ilk 1 saatin nasl geçtiğini anlamadım sonra o bütün odayı buzların kapladığı sahneye gelince 'film saçmalamaya başladı' diye düşünmekten kendimi alıkoyamadım doğrusu.. Ama film finalde yine toparlamayı başardı ve şu an beğendim mi beğenmedim mi hala emin olamasam da gerçekten etkilendiğimi söyleyebilirim..
Seza
Seza

23 Ocak 2010 tarihinde eklendi
Yaklaşık bir yıl önce izlemiştim bu filmi. İzlenmeye değer.
ozgurblk
ozgurblk

20 Ağustos 2008 tarihinde eklendi
Film iyi başlıyor ancak sonra saçmalamaya başlıyor,daha iyi devam edebilirdi film konusu güzeldi,ama bitirici vuruş yok..10/7Yinede seyredilir.
wolkiwolki
wolkiwolki

5 Kasım 2007 tarihinde eklendi
Filmin senaryosu Stephen King’in 1408 isimli kısa öyküsünden uyarlanmış.Klasik bir Stephen King öyküsü 1408...Aslına bakılırsa filmde sıradışı veya yenilik getiren birşey olduğunu söylemek mümkün değil.Yani sıradan bir film 1408. Filmin en başarılı yönü John Cusack ve sınırlı bir role sahip olsa da Samuel L. Jackson. Cusack’ın çok iyi bir performans sergilediğini söylemek abartı olmaz.İzleyenler de sanırım aynı görüştedirler...Cusack’ın performansı çok iyi olsa da, 1408’de elle tutulur başka da birşey olmadığını düşünüyorum. Açıkçası bende bir parça hayal kırıklığı yarattı.Cusack’ı çıkarırsanız pek birşey kalmıyor filmden geriye.Zira hikaye, yukarıda da dile getirdiğim gibi çok sıradan (veya klasik)...