bermuda-gs
1 değerlendirme
28 Eylül 2008 tarihinde eklendi
filmi yeni izledim güzel bir filmdi başlarda ama sonundan bişi anlamadım,arkslra soruorum anlayan yok:):)yani bu durumda güzel demek saçma!! ayrıca sonu mthişti dien arkslar var sitede lütfen aydınlatabilirlermi eger gercekten anladılarsa :P:P
süper bir gerilim filmiydi çook beğendim zaten kiefer sutherland hayranı olarak film çok hoşuma gitti en sonunda ailesini kurtardı ancak aynanın içinde hapsoldu bu filme böyle bir final yakışırdı yakıştı da zaten
Türü düzenli takip eden biriyim Alexanda Aja da bana göre en başarılı yönetmenlerden. Bir yönetmen olsam aynen bu tarz filimlere imza atmak isterdim... Bu film de güzeldi Ama Alexandra Aja filmlerinde standardı o kadar yükseltti ki bu film onların biraz gerisinde kalıyo diye düşünüyorum. 10/8 hakediyor.
yani ellerinde patlamış mısır ve colayla sinemanın tadına varabilen;daha doğrusu,patlamış mısır ve colanın lezzetine herhangi bir filmle de tavan yaptıran izleyiciler,elbette 8 diyecekler,10 diyecekler,hayatımda gördüğüm en iyi finaldi,muhteşem,..vs...vs...lütfen şu türlere teker teker girip,puan sırasına göre bir inceleyin en üstlerdeki yapımları...bu ne tip bir beğeninin ürünü,nasıl bir estetik,bu kadar mı olurlanır vasat bile olamayan yapımlar,bu kadar mı ödüllendirilir..mirrors yüzlercesinden sadece biri..
filmim beni etkiledi sadece son sahnede adam gözükmüyor ama adamın gölgesi karşıdan karşıya geçerken gözüküyor..görünmeyen ışık almayan bir cisim nasıl gölge bırakabilir.?bence çekim hatasıydı ve ne yazıkki üstün zekam sayesinde 10 kişilik gruptan bir ben görebildim..ve benim için film o anda iptal oldu...!!::)
2 hafta önce gittim sinemada izledim burda çok abartılmış bence basit bi gerilim filmi sinemada izlememe rağmen ne etkiledi ne korkuttu izlenmesede olur
Çok beğendim, arkadaşlarımla oturduğumuz yerden zıplaya zıplaya izledik. Bir korku ve gerilim filmi olarak beklenileni tam anlamıyla veriyor. Final ise tam anlamıyla müthiş. Kesinlikle tavsiye ederim.
film aslında beklediğimin altında çıktı. yine de 10 üzerinden 7 vermek gerekir . yalnız son sahne resmen mortal kombat tarzı olmuş. büyük bir beklenti ile izlemeyin derim ama korku sinemasındaki konu kısırlığında yeni bir konusu olan bir film. ancak açıkcası korkutmuyor...
Şu anda sinemalardaki en berbat filimlerden diyebilirim.gerilimi suskun bi anda aniden feci bir sesle vermeye çalışan bu film aşırı saçma ve sıkıcı bir film. 8.2 puan bi filme aşırı gelmiş.izlemeyenleri uyarıyorum bu filme gitmeyin 2/10