Mükemmel bir film idi gerçekten.. Birçok korku filmi izledim Stephen King in kitaplarından derlenenler dahil, bu tarz bir filmin eşi yok. Korku ve gerilim severlere rahatlıkla seyretmelerini önerebilirim.. Bu tarz eşsiz film istiyoruz film yapımcılarından, artık bir öncekini kopya etmekten vazgeçsinler, aksi takdirde biz sinema severlerden beğeni toplamayı hayal bile etmesinler.. Filmi seyretmeyi düşünenlere iyi seyirler ve iyi gerilmeler :)
bazı senaryo hatalarına rağmen cok güzel bir filmdi. kötü eleştiriler tabi ki olabilir ama bu eleştirileri yapan arkadaşlar bir korku filminden ne bekliyorlar anlayamadım.filmdeki ruhların yanıbaslarında bitmesini bekliyolar sanırım:p hic bir filmde böle bisi olamayacagına göre diger korku filmleriyle kıyaslama yaparak bence en iyilerinden biriydi.Bir korku filminin verebilecegi gerilimi fazlasıyla veriyor.yükses ses ve karanlık ortamda tabi ki;> ben 9/10 veriyorum.. mutlaka izleyin ve arşivinize ekleyin.. iyi seyirler..
filmi beğenmeyenlere şaşıyorum her film için böyle 3-5 tane aykırı kişi çıkar zaten doğal bi durum ama bana göre son zamanlardaki en iyi korku gerilim filmlerinden biri.herkese tavsiye ederim izleyin kararı siz verin
Terkedilmiş bir mekanı her üç saatte bir binanın kanalizasyon çukuruda dahil olmak üzere gezmenin mantığı nedir çözememekle beraber birkaç ani efektli korku sahnesi dışında artık ezberlenen kötü ruh filmlerinden bir farkını göremedim...10/6