keşke filmin sonlarına doğru aynı gerilimi taşıyabilselerdi. ama son sahneleri adeta filmi bitirmek için çekilmiş ve bu yüzden iyi başlayan gerilimin hafiflemesine neden olmuş. herşeye rağmen tereddüt edenler bence daha fazla düşünmeden izlemeli.
fena başlamıyor, iyi devam ediyor ama gerisi gelmiyor bilmem anlatabildim mi? bir yangın sonra şeytanlar başlayan bir lanet. hatırladınız mı: ölümün sesi!
Alexandre Aja, Korku/Gerilim türünde çok sevdiğim bir yönetmendir! Filmlerini çok seviyorum. Özellikle Yüksek Tansiyon ve Tepenin Gözleri...
Filmin çok iyi bir konusu var. Yer yer insanı geriyor ve korkutuyor. Filmi izledikten sonra aynalara çekinerek ve düşünerek bakasınız geliyor. Başrol için daha da iyi biri seçlebilirdi. Finaliyle insanı şaşırtan film. MiRRoRs filmini izlemenizi tavsiye ederim.
İzlerken gerildiğim nadir filmlerden birisidir.Başından sonuna kadar gerilimi hissettiriyor.Filmin sonuda çok etkiliyici.Filmde hoşuma giden diğer şeyde filmin müzikleri.Akılda kalıcı ve insanın kanını donduran bir müziği var ben çok beğendim.Gerçek korku sevenler bu filmi kesinlikl kaçırmasın...10/8
Film izlemeye değer. korku öğeleri hep aynı tarzda olsada filmin çekildiği ortam gerçekten ürkütücüydü. kim orda tek başına geceninbir yarısı dolaşabilir ki? ama sonu vasattı. sanırım devamı gelecek..
bence cokta harika bir film deildi.iyi bir korku filmi izleyicisiyim ama filmin sonundan dolayı cok ilgimi cekmedi acıkcası.cevaplanmayan cok fazla anektod var filmde.geriliyorsunuz ama sorularınız cevapsız kalıyor.yinede izlenebilir turden bir film
bir arkadaş çene sahnesi beni bitirdi demiş.hakikaten beni ve filmide bitirdi yok böyle bir komedi scary movieye malzeme çıktı.genel olarak güzel bir gerilim filmiydi ama müthiş final diye abartacak birşey yoktu. 7/10