t-26
3 Ekim 2008 tarihinde eklendi
filmi beğenmeyenlere şaşıyorum her film için böyle 3-5 tane aykırı kişi çıkar zaten doğal bi durum ama bana göre son zamanlardaki en iyi korku gerilim filmlerinden biri.herkese tavsiye ederim izleyin kararı siz verin
Türü düzenli takip eden biriyim Alexanda Aja da bana göre en başarılı yönetmenlerden. Bir yönetmen olsam aynen bu tarz filimlere imza atmak isterdim... Bu film de güzeldi Ama Alexandra Aja filmlerinde standardı o kadar yükseltti ki bu film onların biraz gerisinde kalıyo diye düşünüyorum. 10/8 hakediyor.
filmim beni etkiledi sadece son sahnede adam gözükmüyor ama adamın gölgesi karşıdan karşıya geçerken gözüküyor..görünmeyen ışık almayan bir cisim nasıl gölge bırakabilir.?bence çekim hatasıydı ve ne yazıkki üstün zekam sayesinde 10 kişilik gruptan bir ben görebildim..ve benim için film o anda iptal oldu...!!::)
Çok beğendim, arkadaşlarımla oturduğumuz yerden zıplaya zıplaya izledik. Bir korku ve gerilim filmi olarak beklenileni tam anlamıyla veriyor. Final ise tam anlamıyla müthiş. Kesinlikle tavsiye ederim.
mükemmele yakın bi film.. Testereden sonra en çok gerildiğim film diyebilirim.. Kesinlikle izlenilmesi gerektiğini düşünüyorum. Sinemada izleyin hem de geç saatlerde;)