Dün akşam buradaki yorumları okuyarak yarı isteksiz olarak gittiğim bu filmi bir nefeste izledim. Bazı arkadaşlar beğenmemişler, acaba ne bekliyorlardı ki? saçma sapan kangölü filmlerinden mi? Gerçekten kardo iyi, oyunculuk çok iyi, konu çok iyi , yönetmen mükemmel.Filmin 1. ve 2. bölümleri arasında hiçbir kopukluk yok. Final harika. Gece sakin kafayla iyi bir modda seyretmenizi tavsiye ederim. Başarılı bir gerilim filmi. 10 üzerinden 10 .
Korku filmlerini, özellikle de Şeytan, Kötü Ruh tarzı korku klasiklerini seviyorsanız izlemenizi öneririm.Son sahne her ne kadar ilginç ve güzel olmuşsa da sonlarda oraya gelirkenki kopukluk filmin en büyük olumsuzluğu olmuş.Ama yeterince ve hatta fazlasıyla korkutan, oyunculuk açısından iyi olan filmin bir kaç eksiğini bu türü sevenler kolaylıkla bağışlayacaklardır.
korku filmi sevenler için çokta doyurmasada en azından izlenemeye değer bi film. Diğer vizyondaki filmlere göre bakacak olursak en iyi seçenek bu film olduğunu söyleyebilirim.Sonuda gerçekten iyi bağlanmış en azından saçma sapan bi yerde bitmedi.Beğendim..
kesinlikle sinemada izlenmesi gereken çok güzel bir film-senaryo +hikaye harika gerilim oldukça iyi gitigide artan temposu ve 'kiefer sutherland 'ın muhteşem oyunculuğu ile süper bir filmmutlaka izleyin..10/9
Yüksek tansiyon filmini dvd den izlemiştim harika başlayıp ve devamı harikalarla süren fakat finali saçma sapan biten bi filmdi,bu filmide fragmandan izlediğim kadar iyi bi filme benziyo inşallah final hayl kırıklığına uğratmaz bekleyelim görelim.
arkadaşlar güzel bir filme benziyor nedeni hem afişindeki fotoğraf hemde işin içinde alexandre ajanın olması malum alexandre aja tepenin gözleri gibi muhteşem bir filmi yapmış,bu filmi sabırsızlıkla bekliyorum