Az Önce izleme fırsatım oldu..Arkadaşlarla birlikte gecenin 2 sinde cidden korku filmi izliyorum dedim..Ani çıkışı bol olup sizi yerinizden hoplatan nadir filmlerden..Konu itibariylede diğerlerinin içinden kolayca sıyrılıp benden 10.9.5 puanı alıyor..:)
iğrenç olmayan fena sayılmayacak bir korku filmi.. korku sevenler mutlaka izlesin en azından filmde diğer korku filmleri gibi iğrençlik yok izleyin derim ben
ilk defa beyazperde.comda yorum yazmama sebep olan film. Uzun zamandir bu kadar iyi bir korku filmi seyretmemistim. Konu biraz tuhaf ama filmin ürkütücülügü ön plana cıkıyor zaten. Müzikler zaten süper. Kendi sınıfında hic korkutmayan filmlerin yanında bu bir basyapıt gibi olmus. 9/10 verdim sahsim adina. Kacirmayin derim.
çooookkkk başarılı olmuş. hiç bukadar olacağını tahmin etmezdim. keifer sutherland sonunda güzel bir filmde ve başrolün hakkını vermiş. filmin başındaki ve sonundaki müzikler harika olmuş. kesinlikle 2.filmi bekliyorum. Mutlaka İzlEyin. iyi seyirler ...
Sonu şaşırtıcı bir filmdi.. son zamanlarda çıkan güzel sürüklerici ve kanlı bir filmdi...Filmin iki kanlı sahnesi var...Biri filmin başındaki diğeri banyo sahnesi...Korku pek sevmeyen abim bile izledi bu filmi :)
aynalarla ilgili filmlerden oldum olası korkmuşumdur, çok beğendim ama sonunda her zamanki gibi mutlu sonla bitmesini bekliyodum. ikincisi gelmeli diye düşünüyorum. jack bauer yine koltukta oturtmadı diyebilirim :)