Aynalar

Nazlı Ay
Nazlı Ay

16 Mayıs 2020 tarihinde eklendi
Korkunçmu anlamadım anlayan????????????????????........... Gvhgffgghhhgfgbbvcvvtbt6tv8vgif8f8
Cr8cr7r6r ccc 6r6 r5rct6grv e
alp-eren
alp-eren

3 Ocak 2011 tarihinde eklendi
bence çok kaliteli bir gerilim-korku filmi 10/9
Ekrem Doydu
Ekrem Doydu

27 Mart 2010 tarihinde eklendi
Az Önce izleme fırsatım oldu..Arkadaşlarla birlikte gecenin 2 sinde cidden korku filmi izliyorum dedim..Ani çıkışı bol olup sizi yerinizden hoplatan nadir filmlerden..Konu itibariylede diğerlerinin içinden kolayca sıyrılıp benden 10.9.5 puanı alıyor..:)
cascade20
cascade20

12 Mart 2010 tarihinde eklendi
iğrenç olmayan fena sayılmayacak bir korku filmi.. korku sevenler mutlaka izlesin en azından filmde diğer korku filmleri gibi iğrençlik yok izleyin derim ben
bskbskbsk
bskbskbsk

1 Şubat 2010 tarihinde eklendi
Muhteşemden başka bir söz yok heralde bu filmi anlatmak için. :) Sonu ne kadar değişikti,tüylerim diken diken oldu resmen. 10/10
muratkurt677
muratkurt677

26 Ocak 2010 tarihinde eklendi
En iyi 10 Arasına girebilecek değerde bir film
Ayaz
Ayaz

7 Temmuz 2009 tarihinde eklendi
Mutlaka ve mutlaka tavsiye ediyorum.Aynalara bir süre bakamadım.:)
bahey
bahey

17 Haziran 2009 tarihinde eklendi
ilk defa beyazperde.comda yorum yazmama sebep olan film. Uzun zamandir bu kadar iyi bir korku filmi seyretmemistim. Konu biraz tuhaf ama filmin ürkütücülügü ön plana cıkıyor zaten. Müzikler zaten süper. Kendi sınıfında hic korkutmayan filmlerin yanında bu bir basyapıt gibi olmus. 9/10 verdim sahsim adina. Kacirmayin derim.
üsstad
üsstad

20 Mayıs 2009 tarihinde eklendi
çooookkkk başarılı olmuş. hiç bukadar olacağını tahmin etmezdim. keifer sutherland sonunda güzel bir filmde ve başrolün hakkını vermiş. filmin başındaki ve sonundaki müzikler harika olmuş. kesinlikle 2.filmi bekliyorum. Mutlaka İzlEyin. iyi seyirler ...
ozarkx
ozarkx

28 Şubat 2009 tarihinde eklendi
Sonu şaşırtıcı bir filmdi.. son zamanlarda çıkan güzel sürüklerici ve kanlı bir filmdi...Filmin iki kanlı sahnesi var...Biri filmin başındaki diğeri banyo sahnesi...Korku pek sevmeyen abim bile izledi bu filmi :)
hostel-saw
hostel-saw

22 Şubat 2009 tarihinde eklendi
Bu aralar cıkan en iyi korku filmi.Bence harika bir filim.Mutlaka izleyin.Özellikle Amy Smartı.Banyo sahnesi müthiş.Bence mükemmel bir filim...
zerrinaltun
zerrinaltun

14 Şubat 2009 tarihinde eklendi
aynalarla ilgili filmlerden oldum olası korkmuşumdur, çok beğendim ama sonunda her zamanki gibi mutlu sonla bitmesini bekliyodum. ikincisi gelmeli diye düşünüyorum. jack bauer yine koltukta oturtmadı diyebilirim :)
aydin-dereli

gercekten guzel filmdi
esmer-rockist
esmer-rockist

17 Ocak 2009 tarihinde eklendi
çok süper bi korku filmiydi çok sewdim....