volkanick
2 Ekim 2011 tarihinde eklendi
Film okuduğum yorumların ve aldığı puanın etkisiyle gayet haşmetliydi gözümde ama,mantıksal boşluklar basit hatta saçma diyaloglar ve kötü oyunculuklarla geçen her saniyede karizmasına derin bir çizik attı benim için.Fakat iş finale daha doğrusu finalin finaline gelince..gerçekten çok güzeldi.-Finali yani-
Kiefer Sutherlandın başarılı oyunculuğu olmasa bu yaz sıcağında sinemaya gidilip çekilecek film değil. B sınıfı vasatı geçmeyen son yirmi dakika hariç korkutmayan bir film.
Piyasadaki korku filmlerine bakacak olursak onlara kiyasla daha mantikli bir film... Ama kesinlikle aldigi bu puani haketmiyor.. Çünkü ben korku adina o kadar da çok sey bulamadim..
Film boyunca sizi etkisi altında tutamayabilir,yer yer uzadıgını düşündürebilir. aslında ilk 1 saat gerilimi hissedebiliyorsunuz. orta seviyede izlenebilecek bir film.
izlesenizde olur izlemesenizde. mantıksız bir film olmuş.o adam hurdalıkta neden bekçilik yapıyor hala anlamadım. ayna neden essekeri istiyor anlamadım. bu aynada mübarek nüfus dairesi gibi adamı bir gördü bütün sülalesinin listesini çıkadı.bir ara uyudum son yarım saatinde biraz hareketlendi. sahneler fena değildi. son sahnesi çok orjinal olmuş sevdim ama neden böyle bitti onuda anlamadım. mantık sınırlarınız zorluyor. farklı olmak istemişler güya. neyse 10/5
aynalar filmini ben açıkçası beğenmedim.çok ümitle izledim ama o kadar da güzel değildi.şimdi açıklayayım neden böyle düşündüğümü. başlangıç çok güzeldi.süper bir ölüm sahnesi.onun dışında banyo sahnesinde de ki ölüm sahnesi de süperdi.ama bununla kalıyo maalesef.daha başka bu sahnelerden bekliyonuz ama olmuyo.sonlarına doğru tipik bir korku filmine dönüyo.güzelliğini kaybediyor.o öldürücü sahnelerden çıkıyor film kendini kötü bir yere götürüyor.bu sahnelerden 3 4 tane daha olsaydı.ve aynaların öldürmelerinin nedeni br kadına bağlanmasaydı daha iyi bir film olabilirdi
filmi dün gece izledim genel olarak güsel bi filimdi tavsiye ederim herkeze ama ben sonunu pek anlamadım anlayan arkadaşlar varsa senarit bize sonunda hangi mesajı vermeyi istedi yani adam ailesinin yanına dönmek isterken birden neden görünmez oldu ve yazıları neden tersten gördü