kesinlikle sinemada izlenmesi gereken çok güzel bir film-senaryo +hikaye harika gerilim oldukça iyi gitigide artan temposu ve 'kiefer sutherland 'ın muhteşem oyunculuğu ile süper bir filmmutlaka izleyin..10/9
arkadaşlar bu filmin 2.de çıkmış geçenlerde izledim ama 1in aynısı olmuş, sadece daha kanlı testerevari ölümler var meraklısı sevebilir,seri haline getirmezler umarım. birşey tuttu diye abartıyorlar...
kendi tarzı içinde değerlendirirsem güzel, o da vasatı aşanayan korku filmleri yüzünden. ama efektler falan iyi olmuş, korkmaya diye girip güldürenlerden değil.
vasatın epey üstünde. testere serisinde gerildiğimden çok çok daha fazla gerildim. tek başınıza izlemeyin. erkek halimle bazı sahnelere bakamadım yahu:)
filmi beğenmeyenlere şaşıyorum her film için böyle 3-5 tane aykırı kişi çıkar zaten doğal bi durum ama bana göre son zamanlardaki en iyi korku gerilim filmlerinden biri.herkese tavsiye ederim izleyin kararı siz verin
arkadaşlar güzel bir filme benziyor nedeni hem afişindeki fotoğraf hemde işin içinde alexandre ajanın olması malum alexandre aja tepenin gözleri gibi muhteşem bir filmi yapmış,bu filmi sabırsızlıkla bekliyorum