Aynalar

ozarkx
ozarkx

28 Şubat 2009 tarihinde eklendi
Sonu şaşırtıcı bir filmdi.. son zamanlarda çıkan güzel sürüklerici ve kanlı bir filmdi...Filmin iki kanlı sahnesi var...Biri filmin başındaki diğeri banyo sahnesi...Korku pek sevmeyen abim bile izledi bu filmi :)
üsstad
üsstad

20 Mayıs 2009 tarihinde eklendi
çooookkkk başarılı olmuş. hiç bukadar olacağını tahmin etmezdim. keifer sutherland sonunda güzel bir filmde ve başrolün hakkını vermiş. filmin başındaki ve sonundaki müzikler harika olmuş. kesinlikle 2.filmi bekliyorum. Mutlaka İzlEyin. iyi seyirler ...
cimbomluali
cimbomluali

23 Ağustos 2008 tarihinde eklendi
Filmi izledim ve sabah saçımı yapmadan dışarı çıktım çünki aynalardan korkmaya başladım o kadar etkilendim yani :D
Ekrem Doydu
Ekrem Doydu

27 Mart 2010 tarihinde eklendi
Az Önce izleme fırsatım oldu..Arkadaşlarla birlikte gecenin 2 sinde cidden korku filmi izliyorum dedim..Ani çıkışı bol olup sizi yerinizden hoplatan nadir filmlerden..Konu itibariylede diğerlerinin içinden kolayca sıyrılıp benden 10.9.5 puanı alıyor..:)
akersayin
akersayin

23 Aralık 2008 tarihinde eklendi
10/10
Film baştan sona mükemmel.Korku ve gerilim dolu bi film.Filmin başından sonuna kadar kastım kendimi...Eer izlicek bi film arıosnz, aramayı bırakın :) bu filmi izleyin.

Daha ne olsn bea xD

Hoş bir korku filmi.10/8
yekteran-baydemir
yekteran-baydemir

11 Eylül 2008 tarihinde eklendi
son yıllarda izlediğim en iyi gerilim filmi zaten güneykore kökenli olması umutlarımı arttırmıştış,gttim gördüm ve harika bir filmle karşılaştım. herkese gönül rahatlığıyla tavsiye edebilirim. iyi seyirler.
toblerone91
toblerone91

29 Ağustos 2008 tarihinde eklendi
izlediğim en iyi 3 korku filmi arasında.müthiş bir film.baştan sona sürükleyici.durağan ve sıkıcı bir an bile yok.çok orjinal bir konu.finalide çok güzeldi.bayıldım bu filme.kesinlikle izleyin.
bskbskbsk
bskbskbsk

1 Şubat 2010 tarihinde eklendi
Muhteşemden başka bir söz yok heralde bu filmi anlatmak için. :) Sonu ne kadar değişikti,tüylerim diken diken oldu resmen. 10/10
mayamii
mayamii

11 Aralık 2008 tarihinde eklendi
perfect...10 / 10
sumuh23
sumuh23

27 Eylül 2008 tarihinde eklendi
hemen hemen bütün korku filmlerini izlemiş biri olarak bu filme tam puan veriyorum.harikaydı işte korku filmi budur ya yerinize çiviliyor.
Ayaz
Ayaz

7 Temmuz 2009 tarihinde eklendi
Mutlaka ve mutlaka tavsiye ediyorum.Aynalara bir süre bakamadım.:)
jackbaur
jackbaur

9 Kasım 2008 tarihinde eklendi
Bayaa Bir Hoşuma Gitti Film Tavsiye Ederim Herkese Gayet Güzel... 8/10
ridleyscott21
ridleyscott21

25 Ekim 2008 tarihinde eklendi
Ben bir alexsander ajanın hayranı olarak filmi çok beğendim. Diğer filmleri gibi buda çok güzeldi...