ozarkx
28 Şubat 2009 tarihinde eklendi
Sonu şaşırtıcı bir filmdi.. son zamanlarda çıkan güzel sürüklerici ve kanlı bir filmdi...Filmin iki kanlı sahnesi var...Biri filmin başındaki diğeri banyo sahnesi...Korku pek sevmeyen abim bile izledi bu filmi :)
çooookkkk başarılı olmuş. hiç bukadar olacağını tahmin etmezdim. keifer sutherland sonunda güzel bir filmde ve başrolün hakkını vermiş. filmin başındaki ve sonundaki müzikler harika olmuş. kesinlikle 2.filmi bekliyorum. Mutlaka İzlEyin. iyi seyirler ...
Az Önce izleme fırsatım oldu..Arkadaşlarla birlikte gecenin 2 sinde cidden korku filmi izliyorum dedim..Ani çıkışı bol olup sizi yerinizden hoplatan nadir filmlerden..Konu itibariylede diğerlerinin içinden kolayca sıyrılıp benden 10.9.5 puanı alıyor..:)
10/10 Film baştan sona mükemmel.Korku ve gerilim dolu bi film.Filmin başından sonuna kadar kastım kendimi...Eer izlicek bi film arıosnz, aramayı bırakın :) bu filmi izleyin.
son yıllarda izlediğim en iyi gerilim filmi zaten güneykore kökenli olması umutlarımı arttırmıştış,gttim gördüm ve harika bir filmle karşılaştım. herkese gönül rahatlığıyla tavsiye edebilirim. iyi seyirler.
izlediğim en iyi 3 korku filmi arasında.müthiş bir film.baştan sona sürükleyici.durağan ve sıkıcı bir an bile yok.çok orjinal bir konu.finalide çok güzeldi.bayıldım bu filme.kesinlikle izleyin.