bewhy-2
13 Eylül 2007 tarihinde eklendi
Afişine bakılınca romantik komediymiş gibi duruyor olsa da aslında bir aile dramı var ortada.. Ve güzel oyunculuklarla iyi işleniş olduğunu düşünüyorum. Felicity Huffman ve Jane Fonda zaten oldukça başarılılar, ama Lindsay Lohan'ın da burdaki oyunculuğunu beğendiğimi söylemeliyim.Ortalamanı üstünde hoş bir film olmuş.
evet!! hep diğer filmlerden kaçıp sadece komedi izleyenlere, ve ön yargılı davrananlara ders olmuş bence:D.güzel bir film olmuş. biraz dram seyretmek onları sıkmış olmalı. hayatın bi tarafı da bu gerçeklerle dolu işte:D iyi seyrler
Bazı yerlerini fazla uzatmış olsalar da değinmek istedikleri konuyu çok güzel işlemişler bence. Günümüzde bu tarz tacizlere maruz kalan ve sesini çıkaramayan bir sürü çocuk ve burnunun dibinde olup bitenin farkında olmayan bir sürü anne var. Bu bakımdan izlenmesi gereken bir film olduğunu düşünüyorum. Ayrıca oyuncular da rollere gerçekten çok iyi oturuyorular. Jane Fonda duygularını fazla belli etmeyen büyükanneyi, Lindsay Lohan da sorunlu genç kızı gerçekten çok iyi oynamış.
sanırım herkes ilk önce ben gibi kadroya bakıyo efsane Jane Fonda,Felicity,LiLo,Cary Elwes,Dermot Mulroney ve tabi ki Garry Marshall değişmezi Hector Elizondo!! (bknz.Pretty Woman,Runaway Bride,Princess Diaries 1-2-,The Other Sister,Overboard,Raising Helen,Frankie and Johnny daha fazlası da var ama elim koptu yeter :) spidey nin etkisinden olsa gerek domestic gişesi pek iyi değil ama izlicem bu filmi bekliyorum ..
Çok hoşuma gitti benim, 1,5 saat boyunca hiç sıkılmadım. Tipik romantik/komedi tarzı Amerikan filmi. Jane fonda’nın oyunculuğu her zamanki gibi süper! Lindsay Lohan da iyi gözüktü. Paranızın karşılığını veriyo yani, güzel bi film. (Erkekleri biraz baştan da çıkarıcı sahneler yok değil yani :) Lindsay Lohan özellikle...